Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#40191 27. 6. 2020, 22:24

:oops: > Paul napsal/a:

Tak házej mokrej.

Zbytočne... 😊

Jedna možnosť existuje ako sa vymaniť z čiernobieleho videnia, cestovať po svete, idealna varianta je pracovne,ako dovolenkarovi niektoré detaily unikajú...

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#40192 27. 6. 2020, 22:52
Naopak čtu je pečlivě a zrovna ty vaše.. Na počkání je neměnite to určitě né, ale pomalu jsou znát jisté záblesky.. Můžete mi říct kdo dnes obhajuje komunistické zločiny a můžete také bliže specifikovat smysl slov obhajovani komunistickych zločinu.. Jste šikovný řečník a ja si nedokaži představit bližší význam těch slov... Existuje dnes někdo kdo by např. obhajoval smrt Horákové ve smyslu jejího obvinění (což bylo samozřejmě nesmyslné).. Myslíte si když dnes mnozí si uvědomí, že se jednalo o povačlenou hektickou dobu (nechci to tu znovu rozebírat), že se jedná o obhajovani její smrti... 🙄

ty jsi hlavně kus falátu co se nešikovně snaží něco obhájit... snad sám před sebou, ale máš taky děti a ty těma názorama také možná dost dobře do. urvíš...

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#40193 27. 6. 2020, 22:55
Paul napsal/a: Můžeš mi dát nějaký příklady toho, jak za Beneše justice posílala lidi bez viny na smrt? ...

a ty se zvádneš podívat sám do zrcadla a nepoblít se? ber to jako domácí úkol...

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#40194 27. 6. 2020, 23:01

že já se vůbec ptal, zda ten. okot nechcípl, mohlo nám být líp...

ano, kvůli takovým šulinům se radikalizuji a nemyslím si, jako kolega Evropa, že bychom měli dovolit se těmto zrůdám dál množit a parazitovat... a pak si uvědomím, že to nejsem já - to jsou oni...

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#40195 27. 6. 2020, 23:25

měsíčku, tleskám...

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#40196 27. 6. 2020, 23:27

Obchodník dej si pozor na hubu... Zachaziš daleko..

Obchodník to je historie chápeš,to je naše republika jaká byla jaká je teď a já ji takovou beru a mám ji rád jaká je i s její minulosti, byla to minulost našich předků, ale to ty nepochpiš nikdy to se raději budeš radikalizovat.. Jseš vůl a volem už nejspíš zustaneš.

Jsem rád za to co máme dnes a nestežuju si..

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#40197 27. 6. 2020, 23:50

Politické procesy po Rudém Únoru jsou zcela něco jiného než, někdy i zločiny, revolučních soudů po osvobození (a občas i "soudy" partyzánů). To první bylo na přímou objednávku z Moskvy (neb je zapotřebí stmelit lid proti nepříteli, i když si ho musíme vymyslet), to druhé bylo občas motivováno krevní mstou, případně ryze osobní záští, a dělo se státní moci navzdory (a stát tou dobou ještě nebyl natolik konsolidovaným, aby tomu zabránil). Procesy padesátých let byly na úrovni filmových scénářů. Chyby a případné zločiny soudců po osvobození jsou zcela jiného ražení s dopředu nejistým výsledkem (dotyčný zločinec si to musel prosadit na vlastní triko).

Jinak, i dnes je snaha najít společného, blízkého, nepřítele. Dneska to je Brusel. Skutečný ne přítel je spíš Rusko a Čína, byť Zeman s Ovečkou tvrdí něco jiného (neb jsou za to i odměňováni).
A to ani ne tak Rus nebo Číňan, ale zkrátka ty režimy tam. Islamisti naším nepřítelem nejsou. To jde mimo nás, jim jsme tak nějak u prdele (naštěstí).

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#40198 28. 6. 2020, 00:00

Skutečny nepřítel není žádná země, ono stačí vzájemného porozumění což v podstatě ve vysokych vlivných kruzích dávno je.. Všechno je to jen ekonomicky boj přeliv mezi velmocemi, ale válečny konflikt s toho nekouká na to jsme už celkem civilozovani, dokonce to ani v mnoha ohledech nejde. Ba naopak Pavle právě ony radikální viry jsou hrozbou..

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#40199 28. 6. 2020, 00:08
Obchodník dej si pozor na hubu... Zachaziš daleko.. Obchodník to je historie chápeš,to je naše republika jaká byla jaká je teď a já ji takovou beru a mám ji rád jaká je i s její minulosti, byla to minulost našich předků, ale to ty nepochpiš nikdy to se raději budeš radikalizovat.. Jseš vůl a volem už nejspíš zustaneš. Jsem rád za to co máme dnes a nestežuju si..

mám se jako zase bát, že intelektuálně navýší brouk pytlík mě navštíví ve snu nebo co jako?😃

Profilový obrázek
numismat

Moderátor

Zaregistrován:
25. 7. 2006

#40200 28. 6. 2020, 01:14

numismat@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.