Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#40232 28. 6. 2020, 17:31

Paul napsal/a:

Tady ale plujeme jak na východ tak na západ.. (kauza Floyd, Trump atd.)
Jen ty a barbar plujete jedním směrem, bez logiky, slepě, bez rozumu, bez vlastní iniciativy..ze zvyku.

Ja se z vás zbláznim... Ja se tady celou dobu snažím o rovnováhu.. Jelikož historie byla jaká byla.. Fakta jako Mnichov válka osvobození poválečné volby.. Vše je jasné, logické a historická fakta zapadajido sebe... A vy tady děláte ze mě hned obhájce komunistickych zločinu, ba dokonce komunistu..
Já zde hajim naší republiku i s její minulosti, obyčejné lidi kteří v ni žili a také v ní věřili...
A vy jste posraní, že zde propagují komunismus, ba dokonce se někteří klepou jako ratlici viz. Obchodník a chcou se hned radikalizovat..
Znovu nejsem komunista, jsem docela úspěšný ve svém podnikání a nestěžuju si...
Ale zároveň se smějí, historie pouze občas převlékne kabát, ale lidé samotní a jejich povahy se nikterak zásadně nemění
A vy co zde nejvíce a bez sebemenšího pochopení oponujete by jste v jistých dobách byli nejlepšími nelitostnimi prokutatory jelikož jste posraní strachy z naší minulosti... 🙂

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#40233 28. 6. 2020, 18:05

Chytrej kluk. Všechno ví. I v Anglii byl. Má dokonce i přehled kdo a jak se klepe :-D

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#40234 28. 6. 2020, 18:14

Barbar co vlastně čekáš...
Já ti i věřim, že to třeba myslíš jinak, ale vyjadřuješ se až obskurně..

Napsat, že za Beneše se vraždilo jak za komunistů..
Že za zločiny komunismu můžou USA, protože vyvolaly studenou válku a paranoiu atomovejma bombama.
(člověk ti může argumentovat, že zvěrstva se děla (a i ve větší míře) i dlouho před studenou válkou, nebo že atomový bomby paradoxně víc životů zachránily než vzaly..ale stejně za měsíc napíšeš to stejný.)

Na to se nedá nereagovat.

Zmínku o prokurátorech nechám bez komentáře, tenkrát to rozčílilo Evropu..Mě ta dedukce spíš udivuje.

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#40235 28. 6. 2020, 19:14

Pravda je to, co napíši já. Až sem jsme se dostali. Pěkně to podbarvíte slovíčky jako je demokracie a mnozí sem raději nejdou, neb zde vládne jeden názor. Zde není přijímám jiný názor než ten, na který již nikdo neodpovídá.
Když jste u Beneše tak ten pán podepsal více jak 250 rozsudku smrti.
Víte jistě, že tento pan prezident po tolikém vraždění v ČSR vydal amnestii? Teprve potom již nebylo beztrestné zabít někoho jen proto, že byl německé národnosti, nebo snad kolaborant. Každá doba si nese své problémy. Kolem nás černé huby si brousí nože a Vy se zde dohadujete jako malé děti.

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#40236 28. 6. 2020, 19:31

Dva mesiace prace. Volno časová aktivita. 😊

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#40237 28. 6. 2020, 19:40

Pohlad č 2. Môžem začať ine blbosti stvarat. 🏋️‍♂️

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#40238 28. 6. 2020, 19:51

Hodně trestů smrti padalo za udavačství...A co udavači napáchali a kolik lidí oni přivedli na šibenici...

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#40239 28. 6. 2020, 19:56

Paul napsal/a:

Barbar co vlastně čekáš...
Já ti i věřim, že to třeba myslíš jinak, ale vyjadřuješ se až obskurně..

Napsat, že za Beneše se vraždilo jak za komunistů..
Že za zločiny komunismu můžou USA, protože vyvolaly studenou válku a paranoiu atomovejma bombama.
(člověk ti může argumentovat, že zvěrstva se děla (a i ve větší míře) i dlouho před studenou válkou, nebo že atomový bomby paradoxně víc životů zachránily než vzaly..ale stejně za měsíc napíšeš to stejný.)

Na to se nedá nereagovat.

Zmínku o prokurátorech nechám bez komentáře, tenkrát to rozčílilo Evropu..Mě ta dedukce spíš udivuje.

To je zase jen tvá správná kompozice slovíček a nepochopení pointy..
Ja přeci nenapsal, že za zločiny komunismu muže usa, jak asi.
Po válce vlily události (hirošima nagasaki) olej do ohně a už tak válkou zrujnovaná východní Evropa se třasla, že kdykoliv může vypuknut další jaderná a je přeci nanejvýš samozřejme, že to mnohé ovlivnilo...
Pokud si vzpomínám události koncem války v zemich vychazejiciho slunce jsme zde probírali.. Altmann to zde dobře popsal spojenectví mezi USA a SSSR..

Profilový obrázek
ramires

Uživatel

Zaregistrován:
27. 9. 2015

#40240 28. 6. 2020, 22:08

...jak já vás chlapi rád čtu,někdy jsem smutnej jindy veselej,asi budu středopravičák,někdy Paul jindy barbar,každej z vás má pravdu..ale každej úplně jinou a o tom to je najít si tu svou pravdu a nezabít se kvůli tomu ...to je demokracie🙂 😉 😃 😋

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.