Tak jsem absolvoval test na covid 19, vrazili mi špejli do nosu a když jsem si myslel že dál už to jít nemůže, zastrčili ještě dalších 5cm. Když jí sestřička konečně vytáhla a já si se slzami v očích oddychl, udělala to znovu do druhé nosní dírky. Výsledek do druhého dne - negativní 😋

Z Ameriky už mi přišlo leccos. Nikdy jsem neplatil nic, ale to vždy šlo o mince a slitky v malém počtu a množství. Pytel stříbrných čtvrťáků by mi už asi neprošel 🙂
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime

Důležitý je, nedávat dovnitř fakturu a domluvit se, aby ti odesílatel zaškrtl GIFT v celním štítku...pak to projde celníkama. Už mi zadrželi zásilku a stálo mě to hodně úsilí jí dostat domů..platil jsem jen 100 kč za uložení. Odesílatel se spletl a zaškrtl obchodní zásilku a to byl průser.

Vždy ta domluva není možná. Když se domluvíte osobně s nějakým sběratelem, který je v pohodě, tak to jde. Jenže spousta obchodníků trvá na tom, že nechce nic řešit a napíšou pravdivě cenu přímo na krabici.
A potom, můžou vám to bez ptaní proskenovat a rozřezat a podívat se tak jako tak dovnitř.
Ale jednou mi taky přišly CDčka deklarované jako humanitární pomoc. Odesílatel asi chtěl udělat ftip.
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.