Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#41301 23. 7. 2020, 21:57

Přátelé, také jsem nakládal, ale jednou jsem zkusil odleželé maso, několik dní, nesmí zasmrádnout a ta vůně masa to je lepší než to nakládané. Zkuste to, ale maso musí být z mladého býčka, nebo selátka jsou dobrá.

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#41302 23. 7. 2020, 22:02

Taky jsme kdysi nakládali a i udili (udírnu máme na půl prasete). Jo, dobré to bylo!

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#41303 23. 7. 2020, 22:19

Barbar kašle na "žabomyšie vojny" a má pravdu, dobre si vypapkáva výdobytky rôzneho typu...😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#41304 23. 7. 2020, 22:24

Pánové..tohle to je nezapomenutelna klasika... 🙂
https://youtu.be/EG5B0pXrMY4

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#41305 24. 7. 2020, 01:37

:-D máte tedy disputaci. Jak říkal dnešní oslavenec, pokial sa mi nevycurala 2x do pusy, tak som ani nevěděl, že to meso je nakládané :-D

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#41306 24. 7. 2020, 02:22

Tož jsem vylezl na půdu, prodral se přes pavučiny a po jejich protržení otevřel okýnko a nakonec jsem kometku našel. Ze zahrádky to opravdu nemohu vidět, neb byla těsně nad střechama, prakticky vodorovně jsem na ni koukal.

Takže mne napadlo, že už jsem dlouho nebyl na Kostelíčku. Tam by měla být snad vidět líp.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#41307 24. 7. 2020, 08:51

Altmann nemusíte uzatvárať diskusiu, viem ako človeka znalého veci Vám ženie tlak do kozmických výšin...

Pokiaľ už vadí aj taká osobnosť, môžeme prijať migrantov a iné obohacovače kultúry.
Je vytvorené správne podhubie...

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#41308 24. 7. 2020, 09:14
Evropa1 To je Váš názor. L.Svoboda se vrátil z legii jako kapitán, do války šel jako podplukovník, vrátil se jako generál. Jistě v Polsku dokonce zdegradovali Jaruzelského na vojína a tak možná by u nás bylo možné kosti Svobody vykopat a spálit je na nějakém ohni pojmenované "Očistný oheň svobody" ...

Zde reaguji na vyjádření, které padlo v jiném vlákně.

Opět jste se vyznamenal. Pokud padne názor, který nejste na základě svého přesvědčení respektovat, děláte z druhých hlupáky.

Reagoval jsem na konkrétní dobu, ve které se Ludvík Svoboda nechoval jako prezident nezávislého státu, ale jako pomahač normalizačních pořádků. Vy zde stále zdůrazňujete, kolik jste toho přečetl. Pokud je to pravda, pak jistě znáte knižně zpracovaná vyjádření kolem jeho role při moskevských událostech a kolem podpisu "smlouvy." Tato vyjádření jsou velmi výmluvná a staví Svobodu do neblahého světla, kdy dělal v zájmu okupačního sovětského vedení nátlak na unesené představitele našeho vedení k podpisu potupného kusu papíru atd.

Samozřejmě, že byl Svoboda v dané době brán za hrdinu, ale dnes žijeme v době naprosto jiné a mohou být konečně hodnocena skutečná fakta, nikoli pocity dob minulých. Dále také nezpochybňuji Svobodu ze některé jeho činy, ale bavíme se zde pouze o konkrétní době a jeho konkrétních činech.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
mitom007

Uživatel

Zaregistrován:
3. 7. 2015

#41309 24. 7. 2020, 09:27

Pane Altmanne děkuji že jste se k tomu svinstvu od J. Železného vyjádřil. Přepisovači historie a další pokrytci sice dnes obsadili velkou část sdělovacích prostředků ale naštěstí stále ještě existují pamětníci.

Ostatně soudím že EU musí být zničena.

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#41310 24. 7. 2020, 09:57
Pane Altmanne děkuji že jste se k tomu svinstvu od J. Železného vyjádřil. Přepisovači historie a další pokrytci sice dnes obsadili velkou část sdělovacích prostředků ale naštěstí stále ještě existují pamětníci.

Pokud chcete Ludvíka Svobodu hodnotit, pak musíte hodnotit jeho život ve dvou rovinách. Rovinu vojenskou a rovinu politickou a bohužel, v rovině politické nelze jeho roli hodnotit za pozitivní.

Zmiňujete zde přepisování historie. Víte, znám několik lidí - o dost starších než jsme my dva - a tito pamětníci jsou jednoznačně negativní v hodnocení Ludvíka Svobody v jeho životní politické dráze.

Ano, Ludvík Svoboda byl jistou osobností, to ale neznamená, že musíme zavírat oči před některými jeho negativními činy. To by pak bylo opravdové přepisování dějin, proti kterému tak brojíte.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.