Já se především zaměřím na morální stránku.
Morální zásady p. Němcové, jako člověka, jsou podle mého názoru podstatně výše, než morální zásady generála Ludvíka Svobody.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Turte, jo bylo to hnusné, ale já jsem fakt starý hnusák s tím již nic neuděláme. Pochopení, copak jen jeho názor je jediný správný? Tak jak on vystupuje, mně to připomíná staré kované bolševiky, kteří do nás tloukli jen své názory a běda,když jsem se snažil něco vysvětlit, následoval trest. Chci, aby historie i politika byla vyvážená. Je to 30 let po převratu a měla by být asi prioritou lidé ekonomika, jinak nevidím žádný jiný problém. Snad bych zrušil Senát, a ze NS bych vyhodil "Nemakačenky" typu Benda, kudrnatý hnědý mužík, paní Němcovou a další, kteří jen zvedají ručky jak mají nařízeno. Jinak souhlasím, jsem starý a hnusný a je zde ještě jedno řešení, že mi zakážete vstup sem k Vám, můžete to navrhnout majiteli.
Turte, pokud je něco hnusné, musí být autor hnusák jinak to nejde.
Ladislavaliev@atlas.cz

Morální zásady p. Němcové, jako člověka, jsou podle mého názoru podstatně výše, než morální zásady generála Ludvíka Svobody.
Moje žena má také morální zásady, ale do politiky bych ji nepustil. Hodnotí se i práce a nejen zásady
No a zde je ukázkový problém mladého člověka, který má tu nemorální sílu hodnotit člověka, který toho pro národ tolik vykonal, i když jistě hrbil hřbet a ke stáru byl senilní Kdo Vám dal to právo za nás mluvit?
Ladislavaliev@atlas.cz

Taky dobry. Tohle bylo koupeny u aukcniho domu pres sixbid, Stephen album rare coins, tak mi to prekvapilo. A nakup byl v radech tisicu usd. Opravdu mi to usetrilo balik za DPH. Ale kdyby se to nekde ztratilo a odskodnili by me 10 USD asi bych se zblaznil. Tak nevim co je lepsi?! Ale jak se zpiva, kdo riskuje vyhraje, ten druhej smulu ma. 🙂
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/v-egejskem-mori-se-stupnuje-konflikt-mezi-tureckem-a-reckem/1914807 Ten Erdogan je takovej malej Hitler.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.