Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#41401 25. 7. 2020, 13:25

No..legální je rušit noční klid? Pokud to porušuje pár lidí, jsou schopný povolat zásahovku, na 2k už nemaj koule..
O hygieně, rizicích atd...to legální nebude taky..

Ale dávat pokuty jednotlivcům bez roušky...

Nechápu v době pandemie něco takovýho...

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#41402 25. 7. 2020, 13:30

Paul napsal/a:

No..legální je rušit noční klid? Pokud to porušuje pár lidí, jsou schopný povolat zásahovku, na 2k už nemaj koule..
O hygieně, rizicích atd...to legální nebude taky..

Ale dávat pokuty jednotlivcům bez roušky...

Nechápu v době pandemie něco takovýho...

Ale no tak.Pandemie je a bude i když se budou nosit roušky a zakazovat akce
Tady má poslanec pravdu že nás vláda drží ve strachu ale to bylo vždycky.Obyčejný člověk se musí strašit aby nevystrkoval růžky.Pak už záleží na každým jedinci jak je nebo není pokakaný
https://www.forum24.cz/poslanec-ods-durazne-zautocil-na-zmatenou-vladu-prestante-narod-ovladat-pres-strach/?fbclid=IwAR0H05BjqtYCIoeZ0JSy31gipflBqpvXrdQ7vvcp6HKjSkw5W9R-e3abz3c

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#41403 25. 7. 2020, 13:36

Tak trochu s rozumem, nejde o strach...
Navíc jsem se jednou vyskytl poblíž technopárty a co jsem viděl..nehledě na hluk tak lesy kolem totálně plný výkalů a odpadků..
Jejich muzika mi nevadí, jsem tolerantní.

https://www.echo24.cz/a/SH3tn/video-policie-nasadila-tri-desitky-aut-a-tezkoodence-kvuli-porusene-zaviracce-hospody

ale na pár ožralů nasaděj batalion těžkooděnců 🙄

Pro koho teda platěj zákony?

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#41404 25. 7. 2020, 13:38

Nosenie rusok nezastaví pandemiu, ale výrazne pomôže eliminovať rozsah infikovaných jedincov...
Nakoniec svetové elity tvrdia, planéta je preludnena.. 🤨

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#41405 25. 7. 2020, 13:41

Ano to byla chyba.Chyby se stávají. Ani se těm lidem nedivím že nechtěli ve 23 hodin domů.Vždyť to nařízení je totální nesmysl
K technopárty .Tam nikdo zasahovat nebude,nechají ty blázny se vyblbnout na louce a při odjezdu jim dají líznout a seberou jim řidičáky a vydělají na pokutách. A to že si pár lidí stěžuje na hluk.Vždycky se někdo najde ale je to jen pár jedinců

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#41406 25. 7. 2020, 13:41
Nosenie rusok nezastaví pandemiu, ale výrazne pomôže eliminovať rozsah infikovaných jedincov... Nakoniec svetové elity tvrdia, planéta je preludnena.. 🤨

Tak jako ta se nakazí každý.Někdo dřív,jiný později

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#41407 25. 7. 2020, 13:47

Situací se zabývají také hygienici.

Hygienici své pracovníky na místě podle ní zatím nemají, v případě potřeby jsou ale připraveni na místo vyjet.

😁

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#41408 25. 7. 2020, 13:48

Bydlím přímo v Hlaváčkově Lhotě a musím říct, že se všichni snaží aby místní neobtěžovali. Noční klid se dodržuje, oproti místním akcím na hřišti je v noci opravdu klid. Policie to hlídá.

Tak beru zpět, pokud to dodržujou, tak to klobouček!

Profilový obrázek
mitom007

Uživatel

Zaregistrován:
3. 7. 2015

#41409 25. 7. 2020, 14:14
Uveďte příklad, kdy jsem účelově a úmyslně ve svém psaném textu v Numismatických listech vynechal nějaký relevantní názor!!! Prosím příklady!!! Vše, co v Numismatických listech je napsáno, probíral jsem s lidmi, kteří se této problematice věnují několik desetiletí. Je jsem požádal o připomínky. Pokud jste znalec této problematiky, pak jistě budete vítaným účastníkem a rádi se jistě všichni poučíme. Je to myšleno zcela upřimně.

Tak za prvé, měl jsem zejména na mysli numismatické problémy zveřejněné vámi zde na sberatel.com. Čas od času ukážete nějakou zajímavost na kterou již máte hotový svůj názor a jakoukoliv oponenturu, i relevantní argumenty rázně smetete se stolu. Viz například diskuse ohledně 20 kr. 1831 a 10 kr. 1872 a váš termín "oboustranné protlačení obrazu". Nebo ještě dříve vaše zhodnocení zde zveřejněného 20 kr. 1796B jako falza. Určíte ho jako falzum podle nic moc neříkající fotografie a když vám oliver analýzou dokáže že se o falzum nejedná, tak "vítězoslavně" prohlásíte že se přece jen podle fotografií jeho pravost určit nedá! To jste předtím asi nevěděl že.
A za druhé, k vašemu článku v NL jsem se tady již dříve také vyjadřoval a některé připomínky jsem uváděl. Tak nebuďte líný a vše si pořádně dohledejte!!! Opět potvrzujete že diskuse s vámi ztrácí jakýkoliv smysl a jedná se o ztracený čas.

Ostatně soudím že EU musí být zničena.

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#41410 25. 7. 2020, 14:30
Tak za prvé, měl jsem zejména na mysli numismatické problémy zveřejněné vámi zde na sberatel.com. Čas od času ukážete nějakou zajímavost na kterou již máte hotový svůj názor a jakoukoliv oponenturu, i relevantní argumenty rázně smetete se stolu. Viz například diskuse ohledně 20 kr. 1831 a 10 kr. 1872 a váš termín "oboustranné protlačení obrazu". Nebo ještě dříve vaše zhodnocení zde zveřejněného 20 kr. 1796B jako falza. Určíte ho jako falzum podle nic moc neříkající fotografie a když vám oliver analýzou dokáže že se o falzum nejedná, tak "vítězoslavně" prohlásíte že se přece jen podle fotografií jeho pravost určit nedá! To jste předtím asi nevěděl že. A za druhé, k vašemu článku v NL jsem se tady již dříve také vyjadřoval a některé připomínky jsem uváděl. Tak nebuďte líný a vše si pořádně dohledejte!!! Opět potvrzujete že diskuse s vámi ztrácí jakýkoliv smysl a jedná se o ztracený čas.

Víte, tyto stránky pro mě spíše slouží jako jistá možnost oponentury a pokud mě dokáže v mých názorech nahlodat, pak bych si tyto názory nedovolil zveřejnit v Numismatických listech.

To byl i příklad "protlačeného obrazu, " kdy opravdu nejsem schopen zaujmout jasné vysvětlení, se kterým bych se dokázal ztotožnit. Vám bych ale doporučil, abyste si zašel do nějaké dílny a seznámil se např. s principem výstředníkového lisu. Nechal si vysvětlit a seznámil se s kalením železa. Pak byste možná byl také na vážkách a netvrdil byste své závěry ohledně nárazu razidel do sebe a vyražení jejich obrazu do opačných kolků tak jednoznačně.

A znovu vás žádám, abyste zcela přesně vyjádřil dnes svoje výhrady k našemu článku. Napadl jste mě dnes, já vás dne žádám. Dále vás žádám neobviňujte mě z lenosti - je hulvátské a sprosté.

A tvrzení, že diskuze se mnou nemá žádný smysl je dalším hulvátstvím, kdy ze mě nepřímo děláte hlupáka.

Prosím tedy o zcela jasná tvrzení a já budu odpovídat zcela v souladu těchto dotazů a to pouze - na rozdíl od vás - v rovině odborné.

Děkuji.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.