Moc pěkné. Rozhodně to stojí za výlet. Jenom pozor na jednu věc. Pokud budete bydlet mimo Znojmo a budete pospíchat na prohlídku, jako jsem pospíchal já (rotunda se otvírá jen v určitou předem danou dobu), dejte pozor na koroptve. Ty "potvory" běhají hodně rychle a velmi často se rozhodnou běhat i přes silnice. Jenže když tam máte 90 km a kličkujete mezi nima, tak jim jejich rychlost není nic platná a může se stát, že s jednou připláclou na masce dojedete až do Znojma. Potom se vám budou domorodci smát a budete mít ďůlek v nárazníku a ohnutou mlhovku. Bohužel koroptev na tom bude hůř.

:lol: Jaj koroptve jedny,co!😆 Naštěstí jsem přímo ten domorodec ze Znojma,ale okolo koroptví jezdím každý den do práce,mě víc ohrožují po cestě kamiony než koroptve a ten mít připláclí,nebo lépe říct,já být jemu připláclá na masce, zlaté koroptve pehu.😃

určitě vám grofik pošlu smajlíka,jak jsem dopadla.😉

:) grofik,také děkuji. Pro dnešek musím končit,manžel si přišel postěžovat,že ho nějak zanedbávam, musim to jít napravit.🙄
Dobrou noc

to Michaela: tady je jedna literatura zadara a legalne🙂
ale je to jen o soucasnejch mincich, ale clovek se tam lecos dozvi, cteni to je zajimavy...

taky sem napíšu něco pro zasmátí, manžel se mně ptal, na co potřebuju znojemský peníz do sbírky, když už jeden pravý znojemský penis doma máme.😳 😆 Bože,Bože, tak toto mám doma.🙄
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.