;) Děkuju oběma. Víš Kacuro,já čekala nějaké foto-školení v KH,musíš se zatím spokojit s touto kvalitou Zlato.😎

skoleni udelam klidne priste, kdo si priveze fotaky, stativky a vybaveni 😁 😁 😁 povetsinou ste tam meli fekalni hmotu a o skoleni by bylo zbytecne mluvit 😉

oliver napsal/a:
skoleni udelam klidne priste, kdo si priveze fotaky, stativky a vybaveni 😁 😁 :mrgreen :povetsinou ste tam meli fekalni hmotu a o skoleni by bylo zbytecne mluvit 😉
to vies🙂 radsej kupia penízek ako kvalitny fotak😃
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

jano bol si v Piešťanoch?😲
Bača Jano je v kúpeľoch, v Piešťanoch. Raz na prechádzke pozoruje ako príde dievčina k automatickej váhe, vhodí do nej mincu a postaví sa na váhu. Pozerá sa na číselník a nespokojne cmuká. Potom si dá dolu kabátik, znova vhodí mincu a postaví sa na váhu. Nie je spokojná... Potom si dá dolu topánky a celé sa to opakuje. Potom si dá dolu svetrík a opäť vyberá z vrecka mincu. Vtedy k nej podíde bača Jano a vraví:
Nechajte, slečna. Odteraz to platím ja!!😁 😁
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

ne jano je nasrany.... grofik nebudu zadne diamanty 😠 👿 😞
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Osmadevadesátiletá stařenka na smrtelné posteli se svěřuje svému devětadevadesátiletému manželovi:
"Můj drahý, než umřu, chtěla bych ti něco říct. Nejdřív ale zajdi do stodoly. Pod třetím sloupem vpravo najdeš dvě krabice. Přines je, prosím tě."
Manžel vyhoví a u postele své ženy krabice otevře. V první najde tři vajíčka a v té druhé 300 000 eur. Nechápe:
"Co znamenají ta vajíčka?"
"Za celých 79 let, co jsme spolu, jsem pokaždé, když jsem s tebou neměla orgasmus, dala do krabičky vajíčko."
Stařeček se dme a červená pýchou a stařenka pokračuje:
„No a vždycky když tam těch vajec byl tucet, šla jsem s nima na trh."
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.