Moderátoři: smith

tak k te posledni vete - tam jsem na tom naprosto stejne.
zde jde ale o neco jineho - ne o duveru jako takovou, ale o pojisteni se - leda blb bude sirit literaturu se svym jmenem, aby se pak nechala volne stahovat na rapidu, napr. a abych mohl tuto pojistku vytvorit, musim vedet, ze dotycny se skutecne jmenuje, jak se jmenuje... v tom je to kouzlo... a ochrana nebude pouze v heslu (to se da jiste prolomit)...
k tomu predchozimu - asi si nerozumime. jedna vec je poskytnout nekomu informaci - at uz oscanovanim par stranek nebo nahlednutim do literatury, ci vyfocenim, zvazenim 2-3 minci. tam myslim je vstricny kazdy z nas, o tom tu ale rec neni, to nikomu z nas nedava nalepku dobrosrdecnosti a kolegiality...
jak se budes tvarit, kdyz te poprosim o nascanovani knihy, kterou ty mas a ja ne, ci o zvazeni, premeren, zjisteni hustoty a nafoceni sta minci, abych si ja mohl jen neco porovnat? budes mi jeste stale ochoten - pri svem nedostatku casu - jen tak poskytovat informace?
rikas, ze nemas volneho casu nazbyt. myslis, ze ja ano? to, ze ted delam onu primitivni cinnost me bude stat napr. spanek nebo jinou formu relaxu. nebo moznost udelat si drive poradek v mincich. pro me nikdo taky jen tak neco neudela, tak proc bych mel ja?
vis, cekal jsem, ze se nekdo ozve v takovem duchu, jak si se ozval ty. ono je to trochu bolestive tema, podobne se to resilo i s webem pobocky. nechci tu virit zadnou diskusi. pochop, ze me je to jedno, naopak, pokud to nikdo nebude chtit, budu mit min prace. pro sebe nyni knihu mam oscanovanou a ostatnim ji nenutim. nabidl jsem ji pouze z dobre vule, a jak sis jiste precetl NIC ZA TO NECHCI (pokud mi dotycny sam neco neda jako odmenu za zpracovani). Takze vazne nechapu, proti cemu tu brojis... kdo tu utajuje informace? muzes mi to vysvetlit?
places na spatnym hrobe, se*es mimo misu... 😁 😁 😁

gregy, dopiju kofolku a zkopiruju ti to. tyhle mam.

dekuju moc, doslo, uz zhavim scaner...

Při hledání mincmistrů apod. jsem narazil na pěkné dílo
iographical dictionary of medallists : coin, gem, and sealengravers, mint-masters, &c., ancient and modern, with references to their works B.C. 500-A.D.](http://www.archive.org/details/biographicaldict03forriala)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.