Moderátoři: smith

Robbie : mozes zase mazat😃
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Jo, v ročníku 1950 je spousta pěkných článků, stojí za to mít ho celý...😃
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Tož ještě jednou.
Robbie, Tys zde jako moderátor. Na první stránce máš uvedený seznam, ze kterého je prý možno nějakým způsobem i něco dostat, pokud si o to někdo napíše😲 Již dvakrát jsem se dotazoval po nějakých knihách, ale ani jednou jsi mi neráčil ani písmenkem odepsat, že to třeba nejde, nebo jde, ale za určitých podmínek. Nevadí, holt jsme takoví, jací jsme. Ale jelikož jsem teď chvilku doma (na nemocenské), využil jsem hafo času a naskenoval jsem tyto knihy:
František Cach - Nejstarší české mince I
František Cach - Nejstarší české mince II
František Cach - Nejstarší české mince III
I. Halačka - Mince zemí Koruny české I
I. Halačka - Mince zemí Koruny české II
I. Halačka - Mince zemí Koruny české III
Z. Nechanický - Matyas Korvin a jeho mincovnictví v zemích Koruny české
Z. Nechanický - Mince nových Čech
J. Hásková - Úvod do problematiky denárového období
J. Hásková - Česká mince v době románské
J. Hásková - Chebské mince z 12. a 13. století
J. Smolík - Pražské groše a jejich díly
Hanibal, Novák - Malé Groše
A tyto jsem stáhnul na netu:
Zander H. Klawans - Katalog římských mincí
Badarch Nyamma: The Coins of Mongol Empire
G. F. Hill: Historical Greek Coins
Takže, pokud by měl někdo zájem, určitě to nebude problém. 😃

hmmmm... to je ta domluva, mels to tu nadhodit, nez ses do toho pustil... minimalne toho halacku si delal zbytecne (nebo spis ja). mam podstatnou cast rozdelanou... doufam, ze to mas aspon kvalitnejc nez ja... kdyz uz si byl rychlejsi 😎
btw. literatura se tu neposkytuje z jistych duvodu lidem, ktere tu nikdo nezna, to musis pochopit... kopii literatury ma jiste kazdy s ohledem na autorsky zakon... tudiz jako zalohu toho, co vlastni fyzicky...

Ach jo, kluci ušatí😃
Už jsem na knihovnu dlouho neklikal se přiznám, tak jsem si ani nevšiml nových příspěvků. Takže hnedka jak to zpracuju, zabalím a uploadnu, tak Ti pošlu link na výměnu, Krokodýle🙂 No a Ty, jestli se nudíš, tak to také můžeš uploadnout někam na net... mám takový neblahý dojem, že bude zájem o všechny tvé materiály...
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.