No, tak Rapin nedává obrazy na Aukro a nechrlí je po tuctech za měsíc. Možná i proto se nepohybuje v Jiranovských cenách ;-)
Jinak, já ho znám osobně, dokonce jsem ho jeden čas učil (reklamní tvorbu). On se zcela jednoznačně zaměřuje na ženský (obrazy), vytvořil si styl, který je rozeznatelný na první pohled a co vím, tak se i obrazy (oleje) celkem slušně prodávají cca v řádu desítek tisíc Kč. Dělá i grafiku, ale tam mi přijde, že se to dost podobá pracem Oty Janečka.
A dluží mi jeden obraz "mizera" :-)

J.Rapin x I.Repin:
jména malířů velmi podobná (v prvém případě jde o pseudonym), obrazy nikoli. Ty Rapinovy vyvolávají - zvláště u mužů - kladné emoce, takže asi nehrozí, že je nějaký blázen nenávistně poničí, jako se před pár dny stalo slavnému Repinovu obrazu na fotce. Český malíř mi zjevem trochu připomíná skladatele a zpěváka Honzu Nedvěda po redukční dietě , a i když si myslím, že jejich tvorba je asi trochu kýčovitá, některé jejich zvláště povedené opusy se mi prostě líbí.
Obrázky:

Jo, chová koně a jezdí strašně rychle a agrersivně autem - se divím, že je ještě živej... :-) Tedy doufám, že je živej - já už ho pár let neviděl...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.