Ahoj všem sběratelům, jelikož poptávám všude možně, zkusím to i tady, koupím starý rám pro obraz o rozměru 39x60 cm, pouze v dobrém stavu, spíš konzervativněji laděný ( např. hnědý, může být i vyřezávaný, ale žádná divočina jako např. zlatý, bílý a pod. ), bude pro obraz s lesnickou tématikou takže s ohledem na toto.
Děkuji za případné nabídky.
mail: ganmiki@seznam.cz
Jindra

Veľký rám sa dá jednoducho zmenšiť. Ľudia si dávajú obrazy prerámovať, staré rámy si domov neberú, takže aj tak sa dá. Bol som min v troch takých zariadeniach a bolo tam rámov habadej... Sám som mal pár obrazov v takýchto zmenšených rámoch. Za fľašu vína, alebo inú drobnosť. Len už neviem, či má každá strana rámu byť väčšia o 20, či 30 cm... Aby sa dali správne "vyrezať" rohy..😉
-s-

Když jsem psala "paspartu", tak jsem to brala jako obecné označení nějaké - jakékoliv vložky, které umožní použít větší rám. Konkrétních řešení může být více, to je jasné. A taky jasné je, že některé rámy se dají zkrátit, jak píše stani, ale jen některé - aby to nějak vypadalo😉.

Zdravím, ok, tomu rozumím, to zkracování moc nevím, že se to dá udělat vím, ale sám bych se do toho nepouštěl a bohužel kde jsem se tady kolem Prahy ptal na různé repase rámů tak ceny nejsou úplně "za láhev", a investovat do rámu třeba cenu obrazu se mi moc nechce, uvidíme, něco se jistě někde objeví co bude vyhovující. Děkuji.

Dobrý den, děkuji za ochotu, jedná se o olej na tvrdém kartonu, rám bych raději dobový, ale pokud to tak nebude a bude ladit tak asi také nemám problém se starým, ale nedobovým, rozhodně ne novou lištu, to se myslím k obrazu nehodí, typ rámu úplně ujasněný nemám, nicméně si myslím, že by měl být větší ( mohutnější, zdobnější ) než ten ve kterém to aktuálně je.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.