Moderátoři: smith, Wjem

Profilový obrázek
Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

#21 23. 1. 2012, 20:47
Priznám sa že sa mi páči pozornosť, ktorá sa tomuto obrazu dostala a nedá mi nevyužiť tento priestor a nespýtať sa Vás čo sa v umení podľa všetkého orientujete aj odborne. Čo si osobne o tomto obraze myslíte vy? Spýtam sa trochu detsky. Páči sa Vám ?

Pán Streda, sice nejsem nijaký krajinomalbymilec, ale vaše dílko mě neuráží...
Je tam jistá atmosféra, určitý vliv slavnějšího otce i počínajícího českého impresionismu. Dotyčný autor měl možná "smůlu", že možná předčasně umřel...

Profilový obrázek
Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

#22 23. 1. 2012, 20:52
K tomu hornemu ma citovy vztah moja mama tento sa mi tiez celkom paci len keby na nom neboli tie kone

Ak má niekto k niečomu citový vzťah (v tomto prípade k obrazu) tak sa na to samozrejme pozerá inak ako nezainteresovaný človek a aj hodnota toho je iná. Či už citová, alebo materiálna (cenová) ...

Profilový obrázek
Stredo

Uživatel

Zaregistrován:
17. 9. 2009

#23 23. 1. 2012, 23:25
Pán Streda, sice nejsem nijaký krajinomalbymilec, ale vaše dílko mě neuráží... Je tam jistá atmosféra, určitý vliv slavnějšího otce i počínajícího českého impresionismu. Dotyčný autor měl možná "smůlu", že možná předčasně umřel...

Ďakujem, tak nakoniec sa pomerne neznamy akademicky maliar E. Brezina dockal aspon na jednom mensom internetovom fore pomerne kladnej kritiky.

vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.