Moderátoři: smith

Neco na pracovni odpoledne - fenomenalni American Trilogy od Elvise:
https://www.youtube.com/watch?v=8gyvTV5OJ5E
Nenapada me zadne jmeno zpevaka, ktery by tuhle vec dokazal prezpivat a neznel by vedle neco jak piskajici pepicek. Asi bych musel sahnout mezi operni barytony.

:mrgreen: Pánové a kolezi, asi Vás naštvu, ale pro mně je vždy zážitek když si mohu poslechnou Vídeňské filharmoniky no a letos se opět povedlo. Miluji vojenské pochody a nenávidím, doslova nenávidím dechovku. Jinak miluji R. Wágnera i když asi hudební sluch moc nemám.😳
Ladislavaliev@atlas.cz

Jo když slyším cinkat několik těhle kusů v kapse, to si ty Vídeňské filharmoniky poslechnu také rád a čím jich cinká víc, tím lépe... 😁
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

To Milstr (máš tu "kolegu"), ale i ostatní:
Jsem tu dnes nový, ale shodou okolností je hudba "můj šálek čaje". A to především blues (a rock a bluesrock a artrock a RnR a RnB a vlastně každá dobrá - mám perly i z klasiky, folklóru, folku, jazzu atd) Nejen, že hudbu poslouchám (ca 2000 CD + XY LP + XY MC...), ale hodně o ní čtu (ca 300 knih) i trochu píšu (Rock+ i jinam).
Kdyby Vás něco z dějin bluesové - rockové hudby zajímalo, ptejte se - třeba budu vědět.

Romolo
Já se zajímám spíš o hudební vývoj a dějiny MPH, než osobní pohnutky "berců". Nicméně cosi o tom tuším z jejich biografií - jestli ale píšou pravdu, to fakt nevím, s hvězdami světových pódií si netykám. :-) Například Elvis začal pilulkovat kvůli zádům na vojně a aby vydržel vzhůru ve dne i v noci v době, kdy musel.
A jeden z hlavních důvodů je, že on i ostatní prostě mohli - mohli si to dovolit a měli k tomu vždy přístup. Kolik lidí by taky bralo, kdyby na to měli ty tisíce USD a ochotné ruce nablízku? Třeba taky všichni?
Zajímavá spíš je otázka, jak by jejich tvorba vypadala, kdyby nebrali. Zkazili si život a utopili to nejlepší ve whisky a na koksu? Nebo naopak pomocí toho ze sebe dostali to nejlepší a pak vyhořeli?
Jinak ohledně toho doporučuji třeba knihu "Smrt na rockové scéně" (Katz).
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.