No vidím, že tady není žádná reakce a asi je to tady samý suchar a nejde normální sranda pokec na tomto foru ... jó kdysi na Áčku to byly jiný fofry ve fóru , tam jsme se nařechtali. Ježíííši to byl vtip a žena mi dává denně na svačinu 30 Kč, abych jí nekřivdil a milenku nemám, protože by si žádná o mně ani kolo neopřela😃😃😃 Tak co sběratelé chcete to ?

No vidíš a ty jsi rychlík s odpovědí😃 No nic opouštím toto forum a vypínám noťas, protože jsi mi připoměl, že je sobota ... takže klídek a hají na gauči u tv, ve které je stejně kulový😃 Mějte se fajn kuci ,,,

kmotr napsal/a:
Nabízím Vám originální litografie známého Petra Ptáčka. Akt 8,5 cm x 10 dívka s horkovzdušným balonem 29/100, dívka s ponorkou 11 x 10, 24/100, piloti s dvojplošníkem 20 x 14, 95/100, dvojplošník u pobřeží 23 x 14, 24/100, dvojplošník s ponorkou 21 x 15, 54/100. Jde o volné originální listy se signací určené k paspartování. Pevná cena je 1800 Kč plus poštovné. Omlouvám se za kvalitu foto (mob.telefon), ale listy jsou v dobrém stavu. Jo a jedno foto se mi záhadným způsobem obrátilo, tak ať vás nelupne za krkem😃
Obrázky:
Není-li to příliš OT, já bych asi zájem měl...

Už mám jen ty dva malé akty a letadlo s ponorkou a ostatní je pryč. Pokud máte zájem , tak tady dejte mail a já napíšu.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.