Moderátoři: numismat, smith

Profilový obrázek
---

Uživatel

Zaregistrován:
24. 3. 2010

#11 18. 7. 2012, 23:06

Môj názor je, že sa fakt pravdepodobne jedná o veľmi pekné dobové falzum. Ak by to bola novodobá replika, tak si myslím, že by bola buď celá strieborná alebo z iného bieleho kovu, ale hlavne by bola dotiahnutá po stránke detailov (madona s dieťaťom). Rovnako si myslím, že sa nejedná ani o novodobé falzum.
Ak je to overený, férový a skúsený predajca, tak by som do toho išiel. Ak s tým nemáš problém, hoď mi, prosím, do mailu info, čo za to pýta.

Profilový obrázek
maci

Uživatel

Zaregistrován:
31. 7. 2008

#12 18. 7. 2012, 23:20

Rukami mi prešlo veľké množstvo dobových fálz, i uhorských grošov, ale tento mi na prvý pohľad príde "divný". Samozrejme ak má človek možnost mincu držať v ruke a podrobne ju prezrieť, dojem by mohol byť iný, ale podľa tejto fotografie by som s kúpou váhal. V prípadě , že by to bolo dobové falzum, tak vzhľadom k stavu by to bola veľmi zaujímavá minca.
P.s. tiež by ma zaujímala cena

Profilový obrázek
denary

Uživatel

Zaregistrován:
18. 1. 2010

#13 19. 7. 2012, 07:50

Zdravím
co se týče toho Korvína-chtělo by to znát původ a vidět ho naživo.Kdyby byl k mání měl bych zájem,ale samozřejmě,že s patřičnými údaji

Profilový obrázek
Saracen

Uživatel

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#14 19. 7. 2012, 08:39

ziskal som len udaj o hmotnosti - 2.79 g, nazivo by som videl najskor az ked by som kupil - predajca z madarska ale z odlahlejsej casti, cize navsteva nehrozi. pockam si na lepsie fotky (hlavne pri inom svetle).

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.