pre nevejduse : niekde na chalupe by som mal mať Monografie č. 1,2,3,4,13,14. Dokonca č.4 by mala byť dvakrát. Už mi ich netreba. Samozrejme sú bez príloh, ktoré v niektorých pôvodne údajne boli. Teraz však po ne ísť nemôžem, lebo hnusoba nedovolí cestovanie medzi okresmi. Ak vám to počká do uvoľnenia opatrení, tak sa mi ozvite na crv4zavináčpobox.sk
Mel bych zajem, pokud se vam dotycny neozve.

al bundovi : zatiaľ sa neozval. Ešte nemôžem ísť na chalupu a hrozí, že nám opatrenia pritvrdia aj napriek tomu, že sa testujeme pomaly každý týždeň. Ozvite sa mi na e-mail / je v tejto diskusii vyššie /, aby som mal na vás kontakt a vyrozumel vás, keď to donesiem. Chystám sa tam ihneď, ako to bude možné, lebo už som tam nebol 2 mesiace.

al bundovi : zatiaľ sa neozval. Ešte nemôžem ísť na chalupu a hrozí, že nám opatrenia pritvrdia aj napriek tomu, že sa testujeme pomaly každý týždeň. Ozvite sa mi na e-mail / je v tejto diskusii vyššie /, aby som mal na vás kontakt a vyrozumel vás, keď to donesiem. Chystám sa tam ihneď, ako to bude možné, lebo už som tam nebol 2 mesiace.
V pohode, vsak to nehori 😉 Mail jsem poslal.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.