Moderátoři: smith

mně osobně je vcelku jedno, pokud cena je či není uvedena, jenom u nabídek bez ceny většinou vyhraje lenost a pokud nemám o něco enormní zájem, nechám nabídku plavat... kdybych ale byl provozovatelem, snažil bych se veškerou nabídku "vytlačit" pouze na přiklepni... toť můj skromný názor

Vadí mi prodej bez udání ceny a nesouhlasím. Vím, že se někdy určuje těžko. Hlavně u medailí či méně se vyskytující mincí.
Více mi vadí vezmu, můžete mi počkat. Po domluvené době, omluva typu "Zrovna jsem koupil něco potřebnějšího." atd.. Já preferuji pevné ceny z důvodu: "Chci to mít." nebo počkám na lepší nabídku. Z těchto důvodů mám některé věci vícekrát a nemám sílu je prodat dále. Můj kamarád má ten samý problém a říká. "Co peklo schvátí, to už nenavrátí."

stav: VADÍ 18x : NEVADÍ 10x
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

l_m_2009: Poslední "sčot" byl 14:10
potom byl proti psaní bez cen(či pro psaní cen při nabídce) ambrosius, dr3ex, Hanz, taho
takže 14+4=18 mi početně vychází PŘED uživatelem maci ok, nyní již 19
i když s tou 11 máš pravdu(má chyba)

Horacio napsal/a:
Takže stav po včerejšku by měl být tento:
VADÍ 19x : NEVADÍ 12x
VADÍ 19x : NEVADÍ 11x
od rekapitulace provedené l_m_2009 sem nikdo hlas pro nevadí nepsal...

Možným kompromisním řešením by bylo vytvoření nového tématu "E-mailová aukce mincí", kde by byly nabídky pouze bez udání ceny. Popis k nabídce: "E-mailová aukce mincí - aukce s nestanovenou počáteční ani stropní cenou" :-)
http://aukce.comli.com - vyhledávač aukčních položek
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.