Moderátoři: smith

grofik, ake kriteria?
ake kriterium porusuje oznam typu:
odisla mi prevodovka, surne mi treba prachy.
tu aha mate jednu z mojich lepsich minci. ak sa mi vasa ponuka bude pozdavat a pokryje mi opravu auta, tak je vasa.
kazdy moderator pouziva cisto svoje subjektivne kriteria.
jacisin76@yahoo.com

VADÍ 19x(+jindras,grofik,pavelgregor) : NEVADÍ 11x(+krokodill,Derrick)
tedy
VADÍ 22x : NEVADÍ 13x
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Vzhledem k tomu ze zde jiz bylo nekolikrate zmineno ze nabidky bez udane ceny mohou mit i jiny duvod nez poradani tzv.soukrome aukce, jsou toto zbytecne silna slova.
Predpokladam ale ze to bylo mysleno tak ze provozovatel fora ma aukcni server Priklepni.cz, nabidky stylu aukce by mely byt proto adresovany tam a vynos provozovatele by mohl napr.podporit provoz tohota fora. Na druhou stranu mi ale reknete co bude mit provozovatel fora z toho ze zde zustanou pouze "legalni" nabidky s cenou - nic. I nabidky s udanou cenou vyuzivaji toto forum ktere ma provozni naklady a tak je to vlastne uplne stejne.
Po precteni vsech zdejsich nazoru vidim nakonec jedine reseni opravdu v navrhu prezentovanem Sigurem a Oliverem - vsechny nabidky k prodeji pouze pres Priklepni.cz, zruseni zdejsiho tematu Prodej minci a zavedeni noveho Prodej minci na Priklepni.cz. Zadavatel aukce nebo prodeje formou "Kup ted" na Priklepni.cz by v nem mohl uvest odkaz a pripadne jeste dalsi informace. Vsechny ostatni nabidky ktere by nebyly na Priklepni.cz by byly urcenymi nekompromisnimi moderatory smazany. Davam to zde k zamysleni protoze pokud se jiz s tim neco neudela tak v pravidelnych intervalech se zdejsi tahanice budou neustale opakovat.

A čo tak druhá možnosť - založit samostatné vlákno "ponuky s cenou dohodou"?
Všetci Tí, ktorým vadia ponuky bez uvedenej ceny ho môžu spokojne ignorovať a Tí ostatní si môžu naďalej užívať slobodné fórum.
Nemôžem si pomôcť, ale každý extrémizmus je v konečnom dôsledku škodlivý.
Ak preženieme snahu o zavedienie prísnych pravidiel, skončíme pri diktatúre.
Naopak, ak to preženieme so slobodou, máme len krôčik k anarchii 😉 .
Všetko je o schopnosti robiť kompromisy. Nemôžem iným nasilu vnucovať svoj názor. Čo ak sa mýlim?
Nikto nie je neomylný - len pápež 😋 :-).

dovolte mi moj posledny prispevok a idem na pivko.
jediny kto ma pravo na udelovanie prikazov a zakazov je pan Zdenek.
toto myslim vsetci akceptujeme.
jeho prispevky si rad citam, hoci sa tu neukazuje casto,
podla jeho vlastnych slov na to nema cas ani naladu citat nase nekonecne zabomysie spory.
sudiac podla jeho sporadickych komentarov,
posobi na mna dojmom pragmatickeho a inteligentneho cloveka.
tvrdi, ze zberatelstvo by malo byt na prvom mieste, a na takomto fore je to, myslim, spravne.
podla mna, toto vlakno uz urcite navstivil (Zdenek nas vidi : )
a nema potrebu sa k tomu vyjadrovat.
takze ak ponuky bez ceny nezakaze Zdenek, nemal by nikto iny.
jacisin76@yahoo.com

Nie je potrebné zamienat diskusné fora s predajným portálom, je každého vec kde sa rozhodne predať , prípadne nakupovať .
Kolegovia budú súhlasiť Sběratel.com je v prvom rade diskusné fórum na rôzne témy.🙄
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.