Moderátoři: smith, Wjem

Profilový obrázek
schindler

Uživatel

Zaregistrován:
13. 3. 2015

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

#2 18. 3. 2015, 11:35

To sa naozaj nedá naučiť otázku nedávať do názvu témy, ale do príspevku?
Čo tak výstižne nazvať tému, a potom podstatu problému uviesť do príspevku.

Takto sú dvoj-trojriadkové názvy témy otravnými, lebo ostatné nové príspevky posúvajú mimo viditeľné miesto na hlavnej stránke.

Ďakujem za porozumenie.

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Profilový obrázek
Maxmilian

Uživatel

Zaregistrován:
7. 6. 2011

#3 18. 3. 2015, 11:53

azbukou jsem rozlustil A.Almin....hledejte v ruskych autorech

Profilový obrázek
schindler

Uživatel

Zaregistrován:
13. 3. 2015

#4 18. 3. 2015, 11:56
To sa naozaj nedá naučiť otázku nedávať do názvu témy, ale do príspevku? Čo tak výstižne nazvať tému, a potom podstatu problému uviesť do príspevku. Takto sú dvoj-trojriadkové názvy témy otravnými, lebo ostatné nové príspevky posúvajú mimo viditeľné miesto na hlavnej stránke. ...

To jako jsem se měl zeptat, jestli někdo řekne, co znamená pořadové číslo lístku z šatny( viz dotaz vedle), či kolik stojí obraz o kterém nevím nic, či pozná- li někdo autora a nechodíl -li s nim náhodou Mařák na pívo.

Spíše než špičkování by mě zajímala odpověd týkající se věci.

Profilový obrázek
schindler

Uživatel

Zaregistrován:
13. 3. 2015

#5 18. 3. 2015, 11:59

No, to je azbukou, kterou už z vás nikdo nezná.Demin?? A.Demin či něco podobného, malířů s jménem Demin je hodně, obraz je dovezen před rokem 1917 z Moskvy z poměrně známé kolekce obrazů.Ale může to být naprostý šunt.

Profilový obrázek
xjert01

Uživatel

Zaregistrován:
17. 8. 2010

#6 18. 3. 2015, 12:43

schindler napsal/a:

To jako jsem se měl zeptat, jestli někdo řekne, co znamená pořadové číslo lístku z šatny( viz dotaz vedle), či kolik stojí obraz o kterém nevím nic, či pozná- li někdo autora a nechodíl -li s nim náhodou Mařák na pívo.
Spíše než špičkování by mě zajímala odpověd týkající se věci.

Myslim, ze ta poznamka od kolegy byla zcela na miste. Pokud zde zadate (zadarmo) o radu, tak by asi byl vhodne se podle toho chovat. Jestli s tim mate problem, tak si to samozrejme muzete jit nechat nekde uplatne zhodnotit.

Profilový obrázek
schindler

Uživatel

Zaregistrován:
13. 3. 2015

#7 18. 3. 2015, 13:09

=xjert01]

Myslim, ze ta poznamka od kolegy byla zcela na miste. Pokud zde zadate (zadarmo) o radu, tak by asi byl vhodne se podle toho chovat. Jestli s tim mate problem, tak si to samozrejme muzete jit nechat nekde uplatne zhodnotit.
[/quote

Radu zadarmo, to je snad vtip, ještě se mi tady žádné rady nedostalo u žádného příspěvku, pouze od pana Wjema. Dávám zde pro info. své, ale i ostatních.To, že se mi žádné rady nedostane předpokládám, ale může se stát, že někdo podobný obraz má.Proto píšu explicite, co chci, nějakou informaci.A to se napsat třemi slovy: "zná někdo malře" prostě nedá.Protože ho nezná s pravděpodobností hraničící s jistotou nikdo tady.Tož asi tak.

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

#8 18. 3. 2015, 13:19

Nepochopili ste moju prosbu.

Názov témy neslúži na zadanie otázky predsa. Označiť stačí napr. ako ste uviedli "pozná niekto autora"

A potom priamo v príspevku uveďte svoje požiadavky, postrehy atď.

Jednoducho také dlhé názvy tém aké používate je na obtiaž ostatným, lebo zo zoznamu nových príspevkov ostatné jednoducho vytlačí na neviditeľné miesto na hlavnej stránke.

Ak ste si nevšimli, väčšina dotazujúcich sa snaží názov témy uviesť v čo najkratšej forme.

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Profilový obrázek
Maxmilian

Uživatel

Zaregistrován:
7. 6. 2011

#9 18. 3. 2015, 13:23

Sindler ma pravdu,je to Demin........jak jsem prisel na Almina...(zitra zubar....alma
gan)

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#10 18. 3. 2015, 17:46
Nepochopili ste moju prosbu. Názov témy neslúži na zadanie otázky predsa. Označiť stačí napr. ako ste uviedli "pozná niekto autora" A potom priamo v príspevku uveďte svoje požiadavky, postrehy atď. ...

A to já bych zase specifikoval. Třeba námětem obrazu, protože 20 témat "Pozná někdo autora?" a nic k tomu je poměrně nepřehledné.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.