Na větší aukci (ART consulting) se Trinkmoc objevil předloni se dvěma kyticemi (oleje) a neprodalo se to ani za volačku v řádu nižších tisíců Kč. Na menších aukcích se občas vidí, např. v Platýzi se jeho krajina prodala za 1 500 Kč.
Ceny nad 10 000 Kč uváděné a požadované v některých anticích či galeriích se jeví jako silně nadceněné... Ani umělecky mě jeho dílka nijak neomračují...

No ten první obrázek mi přijde jediný trochu pěkný, jinak žádná sláva a úroveň spíše bída.
Ten poslední působí trochu divně, skoro jako reprodukce(ale může to být i horší fotkou).
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Asi jsem se unáhlil a máš pravdu. Možná i ty ukončené aukce na Aukru budou v reálu cen ...

Děkuji za názory. Za umístění se všem, kterých se to nesmírně dotklo, omlouvám. Stávají se snad i horší věci... Nicméně vidím, že na tomto fóru jsou samí odborníci. To, co jste mi odpověděli, jsem si už sama dříve vyhledala na internetu. Potřebovala jsem poradit, zda se jedná o stejného Trinkmoce, protože podle signatury to není úplně jasné, jak jsem již psala mohla jsem poslat i více fotografií, včetně detailu podpisu. A, vážený/á Misos, "som si istá", že mám originály - kupovala je moje vlastní babička přímo od Trinkmoce, který je prodával, protože potřeboval peníze a byla u toho i moje vlastní matka. Ten poslední obraz je malovaný podle pohlednice a maloval ho otec mého strýce, jen jsem chtěla vědět, jestli takový obraz má hodnotu a taky jsem toto fórum trochu zkoušela, jestli to někdo vůbec pozná. Upřímně děkuji "kmotrovi", který jediný mě upozornil mailem na svůj příspěvek. Ohledně několika alb známek, které jsme dostali od babičky, se už sem neobrátím. Ještě jednou děkuji a končím tuto (ne)plodnou diskusi. Hezký den všem.

To je dobře...
Tady Vám nikdo "med kolem huby" mazat nebude a potažmo se rozplývat nad obrazy jejichž umělecká i reálná finanční hodnota není nijak oslnivá. Soudný člověk by to většinou poznal sám...

Milá paní, možná by příště chtělo ubrat trochu uražené arogance a věnovat energii řádnému nafocení těch vašich skvostů. Otočení obrazu, aby pozorovatele nebolelo za krkem, to je myslím taky samozřejmé.... nechápu, proč jste sem nedala slibované "další fotografie, detaily podpisů, rozměry" to jste si šetřila na co? Možná byste se pak dozvěděla víc. Možná, anebo taky ne... tady rady nemůžete vymáhat, můžete leda dát dotaz a čekat, jestli někoho vůbec zaujmete.
Jestli jste toto fórum "zkoušela" malbou otce vašeho strýce podle fotky, tak fórum obstálo, protože obraz nevzbudil žádné velké emoce. Ovšem nevím, o jakou zkoušku vám vlastně šlo....
Mimochodem, na to, jak "kvalitně" jste dotaz zadala (a že zde podávané informace jsou zdarma a dobrovolné) považuju váš dnešní oprsklý příspěvek za docela nepatřičný... 🙄

No... Len sa z tých obrazov nepokakajte. Čo Vám bránilo dať si to profesionálne oceniť a ohodnitiť keď sú to vaše rodinné poklady...? Namiesto toho, to nafotíte mobilom a sformulujete podivnú otázku o skutočnej hodnote. Dajte to do aukcie a skutočnú cenu sa dozviete.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.