Dobrý,předem se omlouvám,že ty obrázky budou otočený,ale nevím,jak se to dává do správného formátu,tak snad se zorientujete:)) O starožitnosti jsem se začal zabývat teprve nedavno,takže nevím nějak nic,pač je to fakt celkem náročný hobby:D Obraz byl nalezen v jižních čechách poblíž Písku,rozměry jsou délka 123cm,šířka 67cm včetně rámu,byl bych rád,kdyby jste mi sdělili,že jsme našel poklad😃 ale samozřejmě upřímnost číslo jedna:)) Další obraz byl nalezen na stejném místě,ale signatura na obrazu je pro mě zase velká neznámá:( (délka128,šířka32cm) děkuju za pomoc a ještě jednou sorry,že je to všechno vzhůru nohama
Obrázky:

Paní Kolemjdoucí, dobrý den,
nebylo třeba žádných krkolomných cviků s hlavou,
malíře jsem náhodně znala na první pohled,
i když to poslali tzv. hore nohama, říká se na Slovácku
f.

Ano, to o žirafě a myši jsme se všichni učili...
Ale ono to není tak jednoduché. Zrovna žirafa má krčních obratlů osm, jeden se jí totiž přeměnil z hrudního obratle...
ach, kolik obecně rozšířených omylů jsme se ve škole učili--- ach, kdyby byly jenom takto "zásadní" 😉 😉 😉

Ja som vtedy v škole asi chýbal.Alebo som vypatlaný..😋 Nevedel (zabudol) som to.Len som to rýchlo pozrel vo Wiki..Práve rozmýšľam,koľko mám rebier.Nohy mám dve,zatiaľ,to viem..🙂
Zásadné problémy.To teda sú.Keby nás iné netrápilo.😉
A p.fm sa vyzná,vo(o) tom žádná,ako sa západne od nás hovorí.
Len som vás chcel pozdraviť a skúsiť citovanie s vložením obrázkov podľa rady jedného z členov fóra,ktorú mi kedysi dal.Preto som sa vám sem "vtrepal".
-s-
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.