Muze nekdo pomoci s ohodnocenim a urcenim autora techto obrazu? Delam bankovky a do obrazu nevidim... diky (v pripade vice fotek dodam )
- L. Herfort - nasel jsem jen jeden obraz na aukci v USA - bez nejakeho extra popisu
- Hudeček - muze se jednat o antonina? /obraz vzadu orazen c. 86/98 - nektere hudeckovy obrazy jsou take tak orazeny /

L. Herfort - technicky velmi slušné, jak ten Váš obraz, tak i ten z americké aukce, nicméně o autorovi nikde ani zmínka, na žádné větší aukci se nikdy nevyskytnul... Takže podobně jako ta americká aukce ho cenově "tipuji" na řád tisíců Kč.
Hudeček - Hudečků působilo současně hnedle celá řada - Antonín, Jiří, Stanislav, ... i třeba modernista František, který je nejvíce oceňovaný. Proto Hudečkové vždy před své příjmění uváděli i jméno (zkratku). Pokud to na Vašem obraze není, pak máte problém, který zřejmě vyřeší jen skutečný Hudečkofil😃 Osobně bych Vám přál, aby to byl ten modernista František, který tu a tam, kromě kubistických kreací namaloval i něco "normálně" ...😋 Ten je totiž "stotisícový" zatímco ostatní Hudečkové jen "desetitisícoví" či "tisícoví"...

Diky za info,
Herfort by mel byt nejaký vídenský malir a obraz byl koupeny nekdy za prvni republiky, kousek je to opravdu pekny.
K Hudeckovi, no antonina jsem urcil sam 🙂 podle toho co jsem hledal on byl krajinkar...a take podle jednoho prodaneho obrazu, ktere mel stejne cislo na zadni strane ramu... ale nevim. Muzu poslat vice foto na mail jestli to pomuze...
Kam se s obrazy pripadne obratit? Kam to dat do aukce? Je lepsi kdyz se necha udelat znalecky posudek ? ovlivni to vyrazne cenu pri prodeji? kolik tak stoji znalecky posudek?
Diky za pomoc
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.