Dobrý den , mám několik obrazů z pozůstalosti . Ráda bych obrazy prodala, ale nevím přez koho... inzertní server? nebo aukční síń ? antik? jaké jsou cca odměny za tyto služby . Prosím o pomoc cca za jaké ceny by se daly prodat . Já se neorientuji ani nevím n koho se obrátit děkuji za odpovědi , rady atd...🙂 jedná se např. , l . marold , o.blažíček , l.engelmúller ...děkuji viz odkaz níže
http://svetluska111.rajce.idnes.cz/Desktop
email: wegla-kleinex@email.cz

Nejedná-li se o falza (a to určovat nehodlám, vzhledem k obrácení obrázků vzhůru nohama se na to totiž nedá koukat) pak je hodnota těchto pár kousků opravdu vysoká. Obrátil bych se na některou renomovanou aukční síň.
(Nejsem si jistý hlavně u toho Marolda, ačkoli signatura vypadá velmi "pravě" tak se mi nezdá téma, ale to je jen odhad).

Dobrý den,
omlouvám se za otočená fota.Upravila jsem a nyní by mělo být lepší podívání.Předem děkuji...
Ps...jak moc vysoká?máte cca představu?samo ne přesně🙂 díky hezký den

Záleží na rozměrech...zkuste nějakou aukční síň, jistě vám poradí lépe. Zašlete jim pro odhad velikost (s rámem i bez), techniku (jste-li schopna určit), kvalitní fotografie (zepředu, zezadu a detail signatury). Na základě toho vám jistě poskytnou slušný "tržní" odhad.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.