Moderátoři: smith, Wjem

Profilový obrázek
SHAMIS

Uživatel

Zaregistrován:
15. 12. 2011

#1 17. 4. 2021, 17:51

No, dnes som sa pokúsil niečo zosmoliť klasicky, nie technikou mokrého plátna a bola to celkom fuška Vám poviem..Ešte mám čo pilovať samozrejme, ale stále mi to príde také akési smutné...Čo Vy na to?

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
filomena

Uživatel

Zaregistrován:
31. 7. 2013

#2 17. 4. 2021, 19:20

Já vám blahopřeji,
mně se to líbí, co bych za to dala, něco takového vytvořit,
a představte si, že za 50 let se bude někdo ve Sběrateli ptát,
čí je to podpis a kolik za obraz může dostat...

Profilový obrázek
jaran

Uživatel

Zaregistrován:
7. 5. 2013

#3 17. 4. 2021, 19:25
Já vám blahopřeji, mně se to líbí, co bych za to dala, něco takového vytvořit, a představte si, že za 50 let se bude někdo ve Sběrateli ptát, čí je to podpis a kolik za obraz může dostat...

Paní Filoména mne předběhla...já takhle umět....ale doporučuji,nebýt skromný a obrazy doopravdy podepsat a dozadu přípis.

Profilový obrázek
SHAMIS

Uživatel

Zaregistrován:
15. 12. 2011

#4 17. 4. 2021, 19:27

Ďakujem pekne, Filoménko, z toho strach nemám, žeby sa niekto o to zaujímal, ostatne niekomu podarujem, ak urobí radosť, tak to stačí..Ale akosi neviem robiť s farbami, alebo kieho otca..Nedarí sa mi tam dostať slnko..Všetko je také akési pochmúrne, smutné..Pozerám aj na nete a učím sa, ale akosi...Ja neviem, niesom asi kamarát so žltou farbou...Apropo- zabudol som na Vás s tým podpisom Rašku, zajtra, ak by som šiel na chalupu, tak Vám to nafotím a pošlem..

Profilový obrázek
SHAMIS

Uživatel

Zaregistrován:
15. 12. 2011

#5 17. 4. 2021, 19:30

No, keby ste vedeli Jaran, aký som mu dal názov...:-) Poj....á zima..:-)) Asi sa mi tá zlosť, ktorú v sebe mám premieta do toho, čo robím a potom je to také, aké je..Smutné..Deprimuje ma to počasie..Ďakujem Vám za názor.

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#6 17. 4. 2021, 19:37

Šikovný..😉
Daj tam smajlíka, bude to veselé. A v podstate slnko, ak bude žltý..
Ten odtieň zelenej je nejaký tmavý, žltkastočierny.. Teda podľa mňa.
-s-

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
SHAMIS

Uživatel

Zaregistrován:
15. 12. 2011

#7 17. 4. 2021, 19:46

Čaf Stani :-) Veru máš pravdu, keď tak na to pozerám, chcelo by to veru zosvetliť..Veď vyskúšam, hádam sa podarí..To slnko tam nenormálne pasuje, človeče, že mňa také niečo nikdy nenapadne...:-)) Najhoršie na tom je, že ja nedokážem odkresliť podľa predlohy ani prd, už som skúšal a nejde to..Preto si to len predstavím a tak maľujem..Možno tam je chyba..Keď tak pozerám na obraz od A. Hálu, čo mám na chalupe, až tak ma zalieva slnko, tak je hlboký..No nič, musím ešte na sebe pracovať..Nevadí, aspoň sa nebudem nudiť..:-)

Profilový obrázek
jaran

Uživatel

Zaregistrován:
7. 5. 2013

#8 17. 4. 2021, 19:49
No, keby ste vedeli Jaran, aký som mu dal názov...:-) Poj....á zima..:-)) Asi sa mi tá zlosť, ktorú v sebe mám premieta do toho, čo robím a potom je to také, aké je..Smutné..Deprimuje ma to počasie..Ďakujem Vám za názor.

Česky by to znělo daleko tvrději ale pocitově malovat je asi to nejlepší!

Profilový obrázek
kacena

Uživatel

Zaregistrován:
6. 1. 2019

#9 17. 4. 2021, 23:31

Nechápu, proč vás deprimuje počasí. 😲
Je zcela normální, autentické středoevropské jaro s "aprílovým" počasím. Stará česká říkanka praví:
březen - za kamna vlezem
duben - ještě tam budem
máj - půjdeme v háj

Profilový obrázek
kacena

Uživatel

Zaregistrován:
6. 1. 2019

#10 17. 4. 2021, 23:36

Zapomněla jsem - obrázek je hezký! 🙂

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.