Paní Filoména mne předběhla...já takhle umět....ale doporučuji,nebýt skromný a obrazy doopravdy podepsat a dozadu přípis.

Ďakujem pekne, Filoménko, z toho strach nemám, žeby sa niekto o to zaujímal, ostatne niekomu podarujem, ak urobí radosť, tak to stačí..Ale akosi neviem robiť s farbami, alebo kieho otca..Nedarí sa mi tam dostať slnko..Všetko je také akési pochmúrne, smutné..Pozerám aj na nete a učím sa, ale akosi...Ja neviem, niesom asi kamarát so žltou farbou...Apropo- zabudol som na Vás s tým podpisom Rašku, zajtra, ak by som šiel na chalupu, tak Vám to nafotím a pošlem..

Čaf Stani :-) Veru máš pravdu, keď tak na to pozerám, chcelo by to veru zosvetliť..Veď vyskúšam, hádam sa podarí..To slnko tam nenormálne pasuje, človeče, že mňa také niečo nikdy nenapadne...:-)) Najhoršie na tom je, že ja nedokážem odkresliť podľa predlohy ani prd, už som skúšal a nejde to..Preto si to len predstavím a tak maľujem..Možno tam je chyba..Keď tak pozerám na obraz od A. Hálu, čo mám na chalupe, až tak ma zalieva slnko, tak je hlboký..No nič, musím ešte na sebe pracovať..Nevadí, aspoň sa nebudem nudiť..:-)

Nechápu, proč vás deprimuje počasí. 😲
Je zcela normální, autentické středoevropské jaro s "aprílovým" počasím. Stará česká říkanka praví:
březen - za kamna vlezem
duben - ještě tam budem
máj - půjdeme v háj
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.