Moderátoři: smith

xjert01: nebyla, psal jsem dva příspěvky za sebou
krokodill: Najdu to v mailu a napíšu Ti, jestli se mi něco líbí. Ten Colmar byl celkem slušný, co si pamatuju.
Každopádně díky. S tou cenou to bylo jen takové preventivní ohnání se. Vím, jaké ceny chtějí prodávající na aukcích v předsálí😋
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz

Dobrý den, dovolím si opětovně zařadit svou poptávku mincí. Mám zájem o ražby slezských knížectví z mincovny Břeh. Konkrétně 3 krejcary Jiřího (Břeh), Kristiána (Volava) a Ludvíka (Lehnice) a jejich společné ražby. Sbírám i varianty. Velmi rád uvítám případnou nabídku na e-mail, který mám uveden v profilu. Nejde mi o extrémní zachovalost mincí, takže i horší kousky u mne mohou najít nový domov. Mnohokrát děkuji!

Tuhle šílenou podobu nepoužívám a chodí mi nejvýše 2 "nevyžádané" e-maily týdně. To si myslím, že není zásadní problém. Je praktičtější, když si mohu adresu pouze zkopírovat, než když musím myslet i na přepsání toho "zavináče".
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.

Máte pravdu oba (Paul & MMER3). Ta adresa vypadá fakt divně a šíleně bez toho zavináče. Ale věřte mi, mám velmi špatnou osobní zkušenost s používáním e-mailové adresy v "normální" podobě. Dál už nebudu zatěžovat těmito problémy fórum, které je věnováno poptávkám mincí. Děkuji za Váš názor.

Sháním francouzské centimy Napoleona III., ale pouze bronzové a v perfektním stavu, pokud by někdo měl i nějakou britskou/francouzskou měděnou nebo bronzovou exotiku (Indočína, Singapur atd.), rád se podívám 😉
honzasury@seznam.cz
Carpe diem, sed memento mori!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.