Moderátoři: smith

Coby začátek typové (pro začátek omezené pouze na různé nominály jednotlivých panovníků/období a bez zlatých ražeb ;-) ) sbírky mincí obíhajících na našem území bych měl zájem o vaše přebytky od FJ1 až po Marii Terezii. Jde mi spíše o nejběžnější mince, zato ve velmi slušné kvalitě. Ta kdyby vám něco vhodného leželo v šuplíku, dejte vědět ;-).

Ano, i měď. Kvalitativně cílím tak na 1/1, ale je jasné, že leckde budu muset slevit z nároků, pokud chci mít vůbec nějakou šanci to zaplatit :-(. Nicméně o žádné ošoupané "plíšky" bez detailů vskutku zájem nemám. Kritérium výběru mám nastaveno na kvalita>cena>vzácnost. Mám určitou představu o cenách pro každý nominál ať už na základě aukcí nebo katalogů, takže chci zjistit, co je k mání ;-)

korunu bych zvážil jedině špičkovou rakouskou nebo výroční (maďarskou mám), Florén jen ve špičkové kvalitě. 1/4 florén ani tolary žádné nemám, o ty by zájem byl. Z mědi mi u FJ1 chybí špičkové fillery (1, 2, 10, 20), haléř a 5/10 krejcar. Od Marie jsem ještě na nic dostatečně pěkného nenarazil...

Jenom pro srovnání, nějakou nabídku teď mám, za kolik by byla ta dvoukoruna? Mám zájem o obě vydání /rakouské i maďarské/. Na stavu mi nezáleží /samozřejmě ani já nechci nečitelný plíšek, ale stačí mi i horší oběh, hlavně aby to bylo čitelné/, protože R-U je pro mne druhotné.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.