Moderátoři: smith

no, manzelka a numismatika jsou veci docela odlisne a nekompatibilni. Nevim, co je casove (financne je to asi stejny) narocnejsi...
kdyby někdo potřeboval ceník oběžných mincí - tabulku pro své úpravy, vyžádejte na : adorosh@seznam.cz

wuttke napsal/a:
Dekuji,
uz ten obchod mam v zalozce, nevedel jsem o nem. Maji tam i vice zajimavych veci, takze mozna nakonec ulovim i neco lepsiho. A zena umi i polsky takze nebude problem v komunikaci
Mersi
Tedy koukal jsem na to, ale skoro jsem se až chtěl omluvit českým obchodníkům s numismatikou, že jsem o nich kdy prohlašoval, že jsou předražení. Oproti tomuhle obchodu jsou zadarmo... Takhle předražený obchod jsem snad ještě neviděl... Pozn. týká se jen těch mincí, které dělám, mezi které původně poptávaný 5 cent nepatří, takže jestli ten je cenově odpovídající nemohu posoudit.
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.

- obchodníkům s numismatickým materiálem
Confidentia dimidia pars profectus, proscipientia ea alia!
Neustále aktualizovaný seznam bankovek a mincí, které sháním a nabízím, Vám rád pošlu e-mailem.

tak ten 5 cent treba se na podzimni CNS Praha prodal pres 7000,- v stavu "0/0" ktery vice mene odpovida tomu v obchode. Cena 5 centu je tak akurat, neni levna ale draha take neni. Jinak kazdy obchod ma spousty predrazenych veci, ale i u tech nejvetsich vydriduchu se vzdy najde nejaka mince za vyhodnou cenu. Cim vetsi sortiment a zaber, tem je vetsi pravdepodobnoast, ze se da neco sehnat rozumne.
kdyby někdo potřeboval ceník oběžných mincí - tabulku pro své úpravy, vyžádejte na : adorosh@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.