Moderátoři: smith

som v nizozemí .prehlad o nizozemí nemám treba uverejniť foto a v nedelu sa prejdem po burzách v amsterdame,videl som nejaké mince a bankovky aj novoražby.Prevládajú tu mince beneluxu,s pozdravom

Dobrý den, dovolím si zařadit do diskuse svou poptávku mincí. Jde mi o ražby slezských knížectví z mincovny Břeh. Konkrétně 1, 3, 6 a 15 krejcary Jiřího (Břeh), Kristiána (Volava) a Ludvíka (Lehnice) a jejich společné ražby. Sbírám i varianty. Pokud někdo z velectěné sběratelské obce bude mít zájem nabídnout mi nějakou tuto mincičku k prodeji do stavu 3/3, eventuálně i třeba určovací či studijní literaturu (mám doposud jen základ a to Hugo von Saurma-Jeltsch - Schlesische Münzen und Medaillen), velmi rád uvítám e-mail na adresu, kterou mám uvedenu v profilu. Nejsem úplný začátečník, přesto se nechám rád poučit od zkušenějších sběratelů, kteří se třeba také zaměřují na tuto minoritní oblast numismatiky. Mnohokrát děkuji!

Zdravím. Měl bych dvě poptávky.
1) První je na zcela běžné mince Československa. Někdo by mohl namítnout, že nabídek na ně jsou tisíce, ale vždy mě odradil stav. Proto poptávám zde. Vzhledem k tomu, že se jedná o běžné záležitosti, posílejte prosím nabídky na mincí pouze ve špičkovém stavu, tedy 0/0 RL, bez úhozů, rysek a nečištěné. Měl bych zájem o: 50h 1943 SR, hliník a 20K 1937 ČSR, Masaryk, Ag. Na ceně se jistě dohodneme.
2) Druhá poptávka se týká Ag mincí tzv. Křižáckých států, kde budu vděčný za každou nabídku.
Na každou nabídku odpovím.
Kontakt: mb.tiger@email.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.