řečeno jednoduše může se stát v každé síni, že bude mít nějaké falzum, ale nemělo by to být časté. Pokud se dobře pamatuji, že jste tu měla ty věci od Marolda apod, doporučil bych spíš síně formátu Dorotheum, aukční dům Neuman, nebo Zelenka (papilio) či prostě některou z těch známých. Pokud si tu pročtete forum můžete i nalézt negativní zkušenosti s galerie-narodni.cz ale i tak pokud vám nabídnou dobrou cenu nedělal bych si s tím hlavu. (horší by bylo od nich nakupovat, že).

Ano pamatujete si správně. Dnes jsem volala do galerie marold a nejdřív pán,že i přijede,že ho to zajímá a když se mne zeptal kde jsem k nim přišla okamžitě otočil o 180st. a že to budou určitě falza. Mohla jsem si vymyslet,že mi je dala babička,ale .... Dá se někde zjistit jestli někde existuje stejné dílo...že by pravděpodobnost falza byla. Dívala jsem se na ceny díl od těchto autorů velmi se různí . Takže v případě ,že jsou opravdu (doufám pravé) když už je mám abych neudala škoda tomu pod cenu. DĚKUJI😉

Jestli máte obrazy dobrých malířů, o které by byl zájem, pak bych se přikláněl k Dorotheu. Myslím, že jsou schopni zjistit pravost, nebo naopak a pokud by se jednalo o pravá díla, pak je u nich záruka dobrého prodeje.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.