Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Profilový obrázek
packa

Uživatel

Zaregistrován:
13. 8. 2016

#11 24. 6. 2018, 14:05

=Altmann
Přesně tak, tlustá blondýna v mini sukni vypadá také blbě ( viz Štiková😆 )

No, to by s vámi Jan Soudek či Fernando Botero asi nesouhlasili...
a stejně je to i s dobovým nábytkem v moderním bytě. Je to o vkusu a názoru každého jednotlivce... a protože většina vkus a názor nemá, řídí se podle módního diktátu.

Profilový obrázek
opal

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2016

#12 24. 6. 2018, 15:04

Ty ceny jsou pouze vyvolávací, myslím že článek má reklamní funkci.
U každého použitého nábytku pozor na štěnice. A pokud je čerstvě použitý tak i na svrab.

Profilový obrázek
Hanna

Uživatel

Zaregistrován:
15. 6. 2018

#13 28. 6. 2018, 14:07

Nakonec ty ceny, až na výjimky, nešly příliš nahoru, několik nábytků zůstalo i neprodaných. Sama jsem si jednu položku vydražila. Kdybych měla více prostoru, nakupovala bych starožitný nábytek na tuny😃 Nevěřím, že může být ještě někdy levnější. Máme zařízený byt starožitnostmi, každý, kdo k nám přijde na návštěvu říká, jak je to úžasné, ale sami by si nic takového většinou nekoupili... Vždycky mě ten rozpor zarazí a pořád dumám nad tím, proč to tak je.

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#14 28. 6. 2018, 14:29
Nakonec ty ceny, až na výjimky, nešly příliš nahoru, několik nábytků zůstalo i neprodaných. Sama jsem si jednu položku vydražila. Kdybych měla více prostoru, nakupovala bych starožitný nábytek na tuny😃 Nevěřím, že může být ještě někdy levnější. Máme zařízený byt starožitnostmi, každý, kdo k nám přijde na návštěvu říká, jak je to úžasné, ale sami by si nic takového většinou nekoupili... Vždycky mě ten rozpor zarazí a pořád dumám nad tím, proč to tak je.

Tyto věci, to je vždy rozhodnutí ženy. Jste ještě volná?😋

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Fenix188

Uživatel

Zaregistrován:
8. 5. 2015

#15 29. 6. 2018, 07:11
Tyto věci, to je vždy rozhodnutí ženy. Jste ještě volná?😋

Altmann: Záleží i na užvaněnosti muže,když žena nesouhlasí,musí ji umět ukecat 😋 😆 😆 Ale ano, žena, která si to takto zařídí dobrovolně,to není časté 🙂 .

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.