Moderátoři: smith

Jardellli, také :-)))))). Dal jste hezký příklad potvrzení umělecké kvality kamarádem, který měl otce sochařem. Dám skoro stejný příklad stejné vypovídající hodnoty: Kamarád, který má otce kardiochirurgem mi potvrdil, že když mě píchá na levé straně, tak mám anginu pectoris.

Stačilo prosté, mně se to nelíbí.
Pokud tedy nejste umělecký kritik.
Přece šlo jen o termín hezké-nehezké, nebo se pletu a je v tom něco více?
Opakuji, jsem laik, prostě se mi ta soška jen líbí. Uměl bych si ji představit v přijímacím salonu vily (například)
Ladislavaliev@atlas.cz

Jardellli, prosím neplést si názor s argumentem. Máte nárok mít doma svérázné sochy. A když se budete snažit, tak si dosadíte i super autora, který ve vašich očích převáží nad výrazovým obsahem. A ty písmena na podstavci vůbec nemusejí mít vztah k autorovi. --- Já si myslím, že ta dlaždice/obklad se k tomu ani nehodí a vyšlo to celé z nějaké komerční pícky všeuměla. To jen vy za tím hledáte superkauf.

Altmanne a WO CO DE? Nechápu vaši rozladěnost nad mým cítěním pro uvedený skvost. Čeština je barvitá a pokud si to znovu přečtete, tak zjistíte, že jsem nikoho neurazil, to jen vy slyšíte trávu růst. Pokud se vám soška tak líbí, Jardelll vám ji jistě prodá, i když teď bude chvíli trucovat. Buďte nad věcí, když jste moderátor.

Jardellli, jen malý postřeh a doufám, že se neurazíte, když to pojmenuji. Sběratel většinou ví, co sbírá, o sbíraných věcech má přehled, dovede je zatřídit, zná většinou jejich historii, autory atd. Vy kupujete a pak se sériově dotazujete, co jste vlastně koupil, nebo sem dáte fotku s tím, kdo je asi autor a kolik to má cenu. Nemusíte být nutně překupník, ale až budete převážně znát předměty svých nákupů z hlediska výše uvedeného a jen se zde s nimi pochlubíte, pak vám budou zdejší věřit, že byste mohl být za nějakou dobu sběratelem.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.