Maji to blbe udelane - soubor se stahne na hard disk a pak se zmeni i odkaz na nove umisteni. Takze jste dal odkaz na Vas hard disk (C) a proto nikomu krome Vas nefunguje.
Puvodni adresa posudku je
https://www.nabidkamajetku.cz/api/Property/Attachment/ec065ef5-644c-4dc9-8fcd-0f849b98959c
numismat@seznam.cz

Posudek číslo 1 642 x 5000,- Kč rovná se 8 milionu 210 tisíc Kč. Prakticky za nic. Easy money.
Ten Jíra se mi nepozdává. Je možné, že to maloval, když byl na plech, ale stejně bych do toho nešel.
A ještě doplním, že v minulých měsících se prodávalo na Platýzu hafo Zrzavých. Prakticky každý měsíc čtyři až pět kousků a většinou s posudkem od Štíbra. Divil jsem se, kde se takové množství neustále bere.
A najednou jako když utne.

Pepík Jíra byl na plech sice často, ale vždycky maloval (i o malování mluvil) s vervou a v plné škále emocí. Tohle je imbecilní urážka jeho tvorby - ať je nám blízká či daleká - a tomu podvodníkovi prodejci (a pokud to opravdu má posudek, tak i znalci) bych to omlátila o hlavu.

Já jsem rád, že jsem našel toto fórum. Ten Jíra je mrzký padělek, asi z amatérské ruky. Konzultoval jsem to i s osobou, která zná dílo Josefa Jíry více než důvěrně. A vůbec, všechny Jírovy obrazy nabízené v poslední době na aukru, byly padělky. Teď je tam opakovaně další. jedna větší hrůza než druhá. Ještě tak grafika.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.