Profilový obrázek
Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

#1 21. 10. 2016, 19:59

Robil som menšiu revíziu vo svojej zbierke pohľadníc a vyselektoval som pár pohľadníc, ktoré až tak nespadajú do oblasti môjho zberateľského záujmu. Rozhodol som sa ich niekomu "darovať" a napadlo ma spraviť túto súťaž.
Ide o to pridať sem do tohto vlákna nejakú peknú a podľa možnosti aj niečím zaujímavú pohľadnicu (pohľadnice). Potom si členovia fóra sami vyberú tú naj pohľadnicu a víťazovi súťaže ju bezplatne odošlem. Poštovné hradím ja a ako bonus sa budem snažiť použiť aj nejakú zaujímavú frankatúru. Súťaž je od tohto momentu spustená. Víťaz si môže podľa vlastného rozhodnutia vybrať jednu z dvoch dole priložených pohľadníc.

Mám však pár podmienok.

1. Súťaže sa môžu zúčastniť členovia tohto fóra, ktorých registrácia prebehla do 21.10.2016 (19:00) a majú na tomto fóre už teraz minimálne 5 príspevkov.
2. Scany / foto pohľadnice musí byť obojstranný, teda obrazová aj adresná strana pohľadnice.
3 . Pohľadnica musí pochádzať z vlastnej zbierky (nie nejaké obrázky z webu).

Uzavretie súťaže a vyhlásenie výsledkov.

1. Súťaž bude ukončená v nedeľu 30.10.2016 o 23:59
2. Víťaza vyberú členovia tohto fóra od ukončenia súťaže (30.10.2016 / 23:59) do stredy 02.11.2016 / 23:59 svojím hlasovaním. Majiteľ pohľadnice, ktorá získa najviac hlasov sa stane víťazom. Hlasovania sa budú môcť zúčastniť členovia fóra zaregistrovaný tak ako je uvedené v podmienkach v bode 1.
3. Následne víťazovi pohľadnicu odošlem.
4. Pre objektivitu sa ja osobne súťaže, ani hlasovania nezúčastním.

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#2 21. 10. 2016, 21:54

smith,daj sem niečo pekné,dám Ti hlas..😉
-s-

Profilový obrázek
Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

#3 21. 10. 2016, 22:01
smith,daj sem niečo pekné,dám Ti hlas..😉 -s-

Áno viem kam smeruješ 🙂
príspevok #657

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#4 21. 10. 2016, 22:03

Nenapovídej...😃
-s-

Profilový obrázek
Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

#5 22. 10. 2016, 00:00

Ja som spravil jednu veľkú chybu a moc sa za to hanbím a červenám 😳
Neuvedomil som si, že nejaká pohľadnica Humenného, alebo Muráňa asi nebude dostatočne motivujúca pre členov fóra z Čiech, Moravy a Slezska, aby sa zúčastnili. Zajtra to napravím a pokúsim sa motivovať nejakou cenou 😉
PS: Nezabudol som, ani na protinožca, ale v tomto prípade, žiaľ slúžiť nemôžem 😞

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#6 22. 10. 2016, 02:43
Ja som spravil jednu veľkú chybu a moc sa za to hanbím a červenám 😳 Neuvedomil som si, že nejaká pohľadnica Humenného, alebo Muráňa asi nebude dostatočne motivujúca pre členov fóra z Čiech, Moravy a Slezska, aby sa zúčastnili. Zajtra to napravím a pokúsim sa motivovať nejakou cenou 😉 PS: Nezabudol som, ani na protinožca, ale v tomto prípade, žiaľ slúžiť nemôžem 😞

Naopak, toto je pro mne exotica 😃 😉

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#7 22. 10. 2016, 06:56

Brett napsal/a:

Ja som spravil jednu veľkú chybu a moc sa za to hanbím a červenám 😳
Neuvedomil som si, že nejaká pohľadnica Humenného, alebo Muráňa asi nebude dostatočne motivujúca .........

Prečo nie?
Zadarmo je dobrá aj pohľadnica Hornej Dolnej nad Metují...😃
-s-

Profilový obrázek
Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

#8 22. 10. 2016, 10:59
Brett napsal/a: Ja som spravil jednu veľkú chybu a moc sa za to hanbím a červenám 😳 Neuvedomil som si, že nejaká pohľadnica Humenného, alebo Muráňa asi nebude dostatočne motivujúca ......... ...

Poobede, alebo navečer pridám nejaký ten motivátor pre Česko 😉

turtleoverhead napsal/a:

Naopak, toto je pro mne exotica 😃 😉

Tak to som rád 😉

stani - tak to zasa pŕŕŕ. Úplne až tak zadarmo to nebude! Treba sa o to zaslúžiť pridaním nejakej peknej / zaujímavej pohľadnice do súťaže 😎 .

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

#9 22. 10. 2016, 14:35

Tak začnem:

Obrázky:

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Profilový obrázek
Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

#10 22. 10. 2016, 20:07

Vážený potenciálny súťažiaci / súťažiaca - situácia je nasledovná:

Organizačný výbor súťaže v dvojčlennom zložení, ja ako predseda a pani Brettová (berte ju prosím ako pani Columbovú 🙂 ) , ako podpredsedníčka sa jednomyslně uzniesol takto:

Mám tu cca 500 – 700 kusov miestopisných pohľadníc z Česka. Z toho je cca 100 kusov malého formátu (druhá polovica 40-tych a prvá polovica 50-tych rokov). Zostatok sú tak cca z 80% č.b. foto pohľadnice z 50-tych - 70-tych rokov. Nechce sa mi to scanovať. Výhercu môžem uistiť, že "niečo vymyslíme" 😉 . Čo sa týka Slovenska, tak okrem pohľadnice z príspevku #1 určite pribalím aj nejaký bonus navyše. (Podľa miesta bydliska?).

smith – výborne! Už som začal mať "strach", že to budú niektorý brať, ako niečo čo je pod ich úroveň sa tohto zúčastniť.

Nejde o nič iné, ako sa zabaviť, zasúťažiť si a spríjemniť si to tu 😉

Myslím, že cieľom nie je tá výhra v podobe tých pohľadníc. Ale ak niekoho potešia, tak ja budem potešený dvojnásobne ...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.