Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, HeliFox, smith

Robil som menšiu revíziu vo svojej zbierke pohľadníc a vyselektoval som pár pohľadníc, ktoré až tak nespadajú do oblasti môjho zberateľského záujmu. Rozhodol som sa ich niekomu "darovať" a napadlo ma spraviť túto súťaž.
Ide o to pridať sem do tohto vlákna nejakú peknú a podľa možnosti aj niečím zaujímavú pohľadnicu (pohľadnice). Potom si členovia fóra sami vyberú tú naj pohľadnicu a víťazovi súťaže ju bezplatne odošlem. Poštovné hradím ja a ako bonus sa budem snažiť použiť aj nejakú zaujímavú frankatúru. Súťaž je od tohto momentu spustená. Víťaz si môže podľa vlastného rozhodnutia vybrať jednu z dvoch dole priložených pohľadníc.
Mám však pár podmienok.
1. Súťaže sa môžu zúčastniť členovia tohto fóra, ktorých registrácia prebehla do 21.10.2016 (19:00) a majú na tomto fóre už teraz minimálne 5 príspevkov.
2. Scany / foto pohľadnice musí byť obojstranný, teda obrazová aj adresná strana pohľadnice.
3 . Pohľadnica musí pochádzať z vlastnej zbierky (nie nejaké obrázky z webu).
Uzavretie súťaže a vyhlásenie výsledkov.
1. Súťaž bude ukončená v nedeľu 30.10.2016 o 23:59
2. Víťaza vyberú členovia tohto fóra od ukončenia súťaže (30.10.2016 / 23:59) do stredy 02.11.2016 / 23:59 svojím hlasovaním. Majiteľ pohľadnice, ktorá získa najviac hlasov sa stane víťazom. Hlasovania sa budú môcť zúčastniť členovia fóra zaregistrovaný tak ako je uvedené v podmienkach v bode 1.
3. Následne víťazovi pohľadnicu odošlem.
4. Pre objektivitu sa ja osobne súťaže, ani hlasovania nezúčastním.

Ja som spravil jednu veľkú chybu a moc sa za to hanbím a červenám 😳
Neuvedomil som si, že nejaká pohľadnica Humenného, alebo Muráňa asi nebude dostatočne motivujúca pre členov fóra z Čiech, Moravy a Slezska, aby sa zúčastnili. Zajtra to napravím a pokúsim sa motivovať nejakou cenou 😉
PS: Nezabudol som, ani na protinožca, ale v tomto prípade, žiaľ slúžiť nemôžem 😞

Naopak, toto je pro mne exotica 😃 😉

Brett napsal/a:
Ja som spravil jednu veľkú chybu a moc sa za to hanbím a červenám 😳
Neuvedomil som si, že nejaká pohľadnica Humenného, alebo Muráňa asi nebude dostatočne motivujúca .........
Prečo nie?
Zadarmo je dobrá aj pohľadnica Hornej Dolnej nad Metují...😃
-s-

Poobede, alebo navečer pridám nejaký ten motivátor pre Česko 😉
turtleoverhead napsal/a:
Naopak, toto je pro mne exotica 😃 😉
Tak to som rád 😉
stani - tak to zasa pŕŕŕ. Úplne až tak zadarmo to nebude! Treba sa o to zaslúžiť pridaním nejakej peknej / zaujímavej pohľadnice do súťaže 😎 .

Tak začnem:
Obrázky:
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Vážený potenciálny súťažiaci / súťažiaca - situácia je nasledovná:
Organizačný výbor súťaže v dvojčlennom zložení, ja ako predseda a pani Brettová (berte ju prosím ako pani Columbovú 🙂 ) , ako podpredsedníčka sa jednomyslně uzniesol takto:
Mám tu cca 500 – 700 kusov miestopisných pohľadníc z Česka. Z toho je cca 100 kusov malého formátu (druhá polovica 40-tych a prvá polovica 50-tych rokov). Zostatok sú tak cca z 80% č.b. foto pohľadnice z 50-tych - 70-tych rokov. Nechce sa mi to scanovať. Výhercu môžem uistiť, že "niečo vymyslíme" 😉 . Čo sa týka Slovenska, tak okrem pohľadnice z príspevku #1 určite pribalím aj nejaký bonus navyše. (Podľa miesta bydliska?).
smith – výborne! Už som začal mať "strach", že to budú niektorý brať, ako niečo čo je pod ich úroveň sa tohto zúčastniť.
Nejde o nič iné, ako sa zabaviť, zasúťažiť si a spríjemniť si to tu 😉
Myslím, že cieľom nie je tá výhra v podobe tých pohľadníc. Ale ak niekoho potešia, tak ja budem potešený dvojnásobne ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.