Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Profilový obrázek
stepanik

Uživatel

Zaregistrován:
24. 11. 2016

#1 1. 5. 2018, 16:07

Prozradí mi prosím někdo, zda-l tato harmonika je již starožitnost nebo ne a jaká je její cena ? Nemám žádná velká očekávání🙂 děkuji

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
stepanik

Uživatel

Zaregistrován:
24. 11. 2016

#2 4. 5. 2018, 12:49

Ve snaze pomocí paní tchyni s prodejem harmoniky jsem tady položil otázku, na kterou, jak jsem nakonec zjistil, prakticky nejde z pouhé fotky kvalifikovaně zodpovědět, ale aspoń se podělím o nabytou zkušenost. Ta je taková, že po 30 letech, co se na harmoniku nehrálo, tak byla nejen totálně rozladěná, ale některé klávesy nefungovaly vůbec + pár dalších "maličkostí". Opravy by neměly smysl, protože konečná cena za opravu byla nemalá, ale hlavně by harmonika byla za 20 let v tom samém stavu znovu. Takže se vší pravděpodobností harmonika aspoń poslouží na náhradní díly😉

Profilový obrázek
Dargor6

Uživatel

Zaregistrován:
14. 11. 2013

#3 4. 5. 2018, 13:00

Myslím, že kľudne môže poslúžiť niekomu ako hracia, nie na ozdobu. Našu sme predali za 150 Eur, oprava stála nového majiteľa 300 (posúdiť cenu opravy si dal pred kúpou) a aj tak povedal, že za 450 Eur už takú kvalitnú harmoniku novú nezoženie. Podľa mňa má zmysel predať niekomu, kto na nej bude aktívne hrať:-)

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.