Paní Filomena opět bezchybně určila autora 2. obrazu. Ale cena z aukce AAA uvedená Jardellem je úplně mimo mísu. Za tu cenu se obraz nemohl prodat, kvaše Prahy ze zralého období Jaromíra Jindry se prodávají kolem 5000 Kč a nikdy nepřekročily 10000 Kč. Zde vystavený obraz je Jindrovo nevýrazné rané dílo a takové obrazy se prodávají max. za 3000 Kč.

Ten první obraz má podpis, který by mohl vypadat jako***imánek 89,
zkuste z toho vytvořit někdo jméno, mně se to nepovedlo.
Obraz totiž nevypadá špatně a stálo by možná za snahu zjistit jmého výtvarníka
i když na druhé straně podobných krajin kolují v nabídkách stovky,
f.
Obrázky:

jelimánek....(naivně udivený, nezkušený („spadlej z višně“)) 😋
-s-

Panečku, opravdu to vypada jako Šimanský,smekám! Ale podpisy Šimanského, kterého jsem našel se mi zdají jiné... Ještě jsme to hodil do photoshopu a trochu vytáhl kontury podpisu, snad už toje teď dobře čitelné. Kolik si tedy máme říct za tento obraz, když ho budeme prodávat? Teda, jestli ho budeme prodávat... čím více na něj dívám, tím více se mi libí a to i svou velikostí..🙂
Máme doma ještě další obrazy, které jsme chtěli poslat do světa, mohu Vám je sem hodit na identifikaci? Samozřejmě do nového vlákna.
Obrázky:

Stani 100 bodov !!!!!!! --- Ten druhý obraz je mizerie a kdyby vám někdo dal 800 Kč, ukloňte se mu. Obsah je nevalný, ale neurážlivý, forma obrazu je v současném stavu na úrovni (technickou mluvou) technologického zmetku, kdy došlo k migraci barev vlivem nevhodného podkladu. Pokud se někomu motiv líbí, je to určené k přemalování. Ale najdou se i tací, co si zakládají, že mají na zdi nějaké jméno. Ve srovnání s tím potravinovým košem je ten obraz NIC.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.