Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

je vidět,že se vůbec nevyznáte v porcelánu,vtlačená značka Vídně je starší.Jestli jste z nějakého města,kde máte muzeum,klidně si tam předem domluvte schůzku a oni Vám rádi sdělí zdali jde opravdu o Víden.Konzultace Vás nebude stát ani korunu.samozřejmě Vám nesdělí cenu,oni nesmí....

Bohužel nevyznám se, podědil jsem po prababičce, rodiče mi vše dali, že to nemají kam dát. Tak nevím jestli prodat a nebo si to nechat. Každý nabídne většinou pár stovek. A to je mi líto prodat. Ale pro zajímavost by mě samotného zajímalo jak staré to je. O tom podnosu a miskami cibulák jen vím, že ho babička měla od své mamy, ale bohužel jak starý je nikdo neví.

Jestli jste dostal nějaké věci pro předcích,tak nejdříve než začnete rozprodávat,musíte zjistit co vlastně vlastníte.Víden se špatně určuje.Porcelánky v Evropě napodobovala Víden porcelán,vyplatil se,protože jejich hodnota byla velice vysoká.Muže se stát,že i muzeum by odkoupila Vaše předměty,pokud by se opravdu potvrdila Víden.Cesta za to stojí...

Není to tisk, ale ruční malba. Víc vám tady ani k tomuto a ani k sadě talířů nikdo neřekne. Hlavně z toho důvodu, že nejste schopen dodat řádná a detailní fota. Nejsme jasnovidci!!! Pokud chcete radu, musíte se také snažit sám.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.