Zdravím
Mám krásný akvarel od Bimby-Bohumila konečného,cca 140x120cm v rámu z kulatin westernový motiv Kovboj na divokém koni,protože jsem nemocný tak foto a přesné rozměry o víkendu.
Vím že vše o malíři a ilustrátorovi řady časopisů Rychlé šípy,plakátů pro Baťu,Octobriany atd. najdu na netu www.bimba.cz/ ale jen jsem nenašel nikde nic tak velkého a prodaného?Nebo jsou někde stránky kde se prodávají ilustrátoři jako Bimba který maloval krásně jako Burian.
Chci ho prodat a nevím jak se dobrat k ceně?viděl jsem teď na aukru prodaný malý obrázek za 4900,-,plakát za 8tis atd. Aukro?Díky velikosti si myslím že by to mohlo být zajímavé?

http://www.artplus.cz/cs/autor/aukce/3420-mrazovka/1 Tomas sem se nedostaneš, ale možná vyštrachám heslo, aby ses na ty stránky dostal, když tak mail na mně máš😃 Čus a v.p.o

Půjčoval jsem některé své originály na výstavu BIMBA v Obecním domě,znal jsem i pana Ulče,jednoznačně největšího znalce díla B.K.Cenu tohoto originálu bych viděl kolem 3 až 5tis.Já sám jsem před časem koupil originál obálky časopisu Vpřed za 5tisíc.Kresba byla o dost lepší než tahle....jinak vím,že někteří majitelé originálů B.K. mají naprosto nereálné představy o ceně.Velkým problémem u tohoto malíře je,že už dost sběratelů nežije....a noví sběratelé moc nejsou.Zdraví Marek SX
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.