Musel bych prověřit co mám, ale od 15. ročníku nahoru mi toho až tak moc nechybí, některý ročníky (např. 18 ) mám úplně komplet i s vkládanýma přílohama, některý mám i svázaný (24, 25), jiný mám jen komplet čísla, déčka jsem vystříhal, ale vkládané přílohy už v tom většinou nebyly. Kdysi jsem měl seznam, ale čert ví, kde je mu konec. Od 17. dolů už to je slabší, pouze 15 ročník mám myslím skoro celý, snad až na dvě čísla.

ja se ani nebudu psát co všechno mám protože je toho tolik že by se sem to ani nevešlo
vkládané přílohy mám také spoustu některé i vícekrát , déčka mám všechna protože mám jen kompletní ABC nic nekompletního neprodávám
někomu se asi zdá kompletní sbírkový ročník např 33 skoro jako když vyšel z tiskárny za 350 Kč asi moc :-( když půjdu níž utrhají mě ruce překupníc z aukra kde to škubou jako slepice na modely a to NECHCI

to je škoda ale třeba zase budete já to mám do sbírky samozřejmě z nekompletních ABC mám spoustu modelů na prodej ale jak říkám jsou dražší než kompletní ABC a ty jsou dražší než kompletní ročník
vždy je to něco za něco protože takto by sem měl vyzobané jen ty nejlepší modely a pak bych měl zničené všechny ABC
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.