Moderátoři: smith

zajímavé téma🙂 jsem z podobného oboru a také se mi stalo,že lidi to zkoušejí🙂
př.1.: paní říká´´a co když vám to nezaplatím?´´.............odpověd: a co když vám ta chalupa do zítřka zhoří-vyřešeno:)
př.2.:pán: nemám,vypadni z mého pozemku...........odpověd: ta dlažba je moje.. a po první rozebrané kostce a jebnuté do okna běžel pro peněženku🙂
nebát se toho...lidi jsou vychcaní a právnici drazí a soudy pomalé🙂

Já svým lidem dávám za dlažbu 350.- a účtuji okolo 400.- - 500.-,s placením nemám problém,dělám většinou pro stejné zákazníky a ty vědí,že se za kvalitu platí...Radku jestli jsi to myslel vážně a nebojíš se práce,tak tě beru za slovo...Dneska není problém sehnat práci za luxus peníze,je problém sehnat spolehlivý lidi...už se s tím peru patnáct let...
Igni probatur aurum, virtus miseria...

Mazar díky za nabídku. Ne dělal jsem si srandu s tou práci.Mám rozjetý kšefty s předstihem na cca.5let. Jsme tři a práce máme fakt hodně.Ono se říká, když za něco stojíš, tak nemáš nouzi o práci.A s tím jak říkáš sehnat někoho kloudnýho a zodpovědnýho je problém.Než jsem sehnal třetího do party, tak to trvalo 2roky.

Nás je deset,ale když je potřeba někde něco posílit,tak nemám šanci...teď jsem narazil na sehranou partu z Ukrajiny,čecháčky si stát vykrmuje,tak nemají proč chodit do práce...Teď jsem četl,že v čechách dorůstá generace cikánů,kteří nikdy neviděli svoje rodiče pracovat,no potěš pánbůch...

:twisted: 😈 to máš recht.Já když potřebuji pomoct, tak zavolám kámoše -konkurenci a tak je to i obráceně.Prostě si tak vypomáháme na vzájem,když je potřeba.Člověče před lety jsem dělal v Boleslavi na jedné stavbě co dělali ukáčka a práce super.Lepší než nějaci čehuni.😈 Jak to teď fakturuješ?Teď jdou po švarcu.👿

Všichni máme ŽL a tak se to mezi nás vždycky rozplyne a snažíme se nedělat pro jednoho zákazníka.Myslím,že jsme malé ryby pro kontrolu švarcu...Oni mají co dělat než zkontrolují nabonzované firmy třeba od propuštěných zaměstnanců nebo konkurence,tím se trochu utěšuju.Štve mě,jak jdou po normálních lidech,nikdy jsem po nich nic nechtěl,na pracáku nikdy nebyl,ale přesto musím hlídat,jestli ta banda nestojí za vraty s hrstí lejster...Vážně přemýšlím založit s r.o. nebo se registrovat na kajmanech...

Založit s.r.o. si myslím asi moc neřeší - pokuty pro právnické osoby jsou podstatně vyšší a už existuje trestněprávní odpovědnost statutárů,tedy jednatelů-když částku neuhradí s.r.o. tak jdou po statutárech jako fyz.osobách se vším všudy.

Přesně tak. Je mě jasný ,že fakturuješ i jiným ,ale jde o to, když fakturujete mezi sebou?Letos opravdu na to bacha jdou po tom pěkně.Já měl už 4kontroly z finančáku a dvě z živnosťáku.Vše v pohodě,ale letos už nic mezi sebou rači nefakturujem každej si napíše svojí fakturu a smlouvu o dílo.Učetní mě upozorňovala, že za tu pokutu to nestojí,abych těm buzerantům cpal těžce vydřený prachy. 😈

Myslím,že někomu docela silně tancuješ na kuřím voku,jinak to není možný...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.