Přátelé,
vím že jsme hovado :-)
ale mám tuhle jedinou fotku, je to malba snad na kartonu?
Díky za jakékoliv informace.
Vláďa
Sbírám zejména pohledy obce Výčapy u Třebíče, zajímám se hlavně o hospodu ve Výčapech i o fotografie a jiný materiál.
Za svůj život jsem sbíral kde co, někdy déle větší sbírka jindy okrajově. Zajímají mě i starožitnosti. Vláďa - LadysB@seznam.cz

Sbírám zejména pohledy obce Výčapy u Třebíče, zajímám se hlavně o hospodu ve Výčapech i o fotografie a jiný materiál.
Za svůj život jsem sbíral kde co, někdy déle větší sbírka jindy okrajově. Zajímají mě i starožitnosti. Vláďa - LadysB@seznam.cz

No co k tomu říci .Celkem slušně , ale tendenčně namalovaná krajina .Malířsky dobře zvládnutý prostor ,barevné sladění , určitá svižnost malby , takže obrázek není zbytečně popisný … Ale i když celkem slušná malba , podobných věcí vzniklo ve XX.století mraky. Pokud člověk místo zná , případně v něm vyrůstal , může obrázek těšit .Ale jako anonymní krajina je to spíše slušná , ale přeci jenom dekorativní záležitost… Vypadá to na olej .Cenu bych viděl od 1000 do 10 000 korun , podle toho kde se věc nabízí , ale myslím , že podobné věci se dají kolem 2-4 000 korun získat naprosto s přehledem .Mluvím nyní z pozice nesignované věci .Samozřejmě kdyby se objevila někde signatura „zajímavého malíře“, cena věci může poskočit o nulu i více :- ))
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.