Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#61 10. 10. 2016, 20:40
No ja som si všimol, že výherca je C...4 Pozri na túto tému a príspevky od #19819 a ďalej ... Ale možno to nič neznamená

Brete na Aukru se nezobrazují celé nicky. C je začátek nicku Client. Tak, jako já bych tady byl jen K, kdyby tady byly aukce.

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#62 10. 10. 2016, 20:42

Takže kordík koupil možná nějaký nováček. Dost drahá zkušenost fake za 13 litrů ..

Profilový obrázek
Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

#63 10. 10. 2016, 21:01
Brete na Aukru se nezobrazují celé nicky. C je začátek nicku Client. Tak, jako já bych tady byl jen K, kdyby tady byly aukce.

:) kmotor, kmotor ...🙂 Nejaký ten "rôčik" už na aukre fungujem 😉

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#64 10. 10. 2016, 21:03
Ono asi bude víc variant barev střenek. Bílá střenka třeba bude důstojník. Ale stejně se mi ten v aukci nějak pocitově nezdá ... třeba se mýlím , fakt nejsem odborník.

Len na vysvetlenie.Ja neposudzujem kordík na A.Neviem o tom nič.Len tak som sem hodil to,že ho má kamarát,ale ako vyzerá neviem,nevidel som ho už roky.O tom hovorím,že je originál.Jeho fotrík bol policajt za SŠ a bolo to aj so šabľou jeho.Ako chalani sme sa s tým hrávali.Jeden šermoval šabľou,druhý pošvou a za chvíľu tiekla červená.😉
-s-

Profilový obrázek
Brett

Uživatel

Zaregistrován:
9. 3. 2010

#65 10. 10. 2016, 21:33
Len na vysvetlenie.Ja neposudzujem kordík na A.Neviem o tom nič.Len tak som sem hodil to,že ho má kamarát,ale ako vyzerá neviem,nevidel som ho už roky.O tom hovorím,že je originál.Jeho fotrík bol policajt za SŠ a bolo to aj so šabľou jeho.Ako chalani sme sa s tým hrávali.Jeden šermoval šabľou,druhý pošvou a za chvíľu tiekla červená.😉 -s-
Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#66 11. 10. 2016, 08:50

Co říkáte kluci na to, že bych založil vlákno s názvem URČOVÁNÍ CHLADNÝCH ZBRANÍ VŠECHNO SEM , tak jako jsem to založil pro DAVIDA XXX v sekci CO SE JINAM NEVEŠLO TÉMA SKLO. Dal bych tam odkazy na ty military stránky a bylo by to pohromadě. Jenom nevím jestli tady jsou kovaní sběratelé, kteří by to korigovali. Já to být nemůžu, protože to znám jen okrajově, ale myslím že už se tady rýsují ti, kteří by to zvládli.

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#67 11. 10. 2016, 09:26

Tak jsem tu podsekci chladných zbraní založil a uvidíme jestli se rozjede.

Profilový obrázek
Radim38

Uživatel

Zaregistrován:
24. 2. 2017

#68 24. 2. 2017, 11:32

Zdravím před časem se mi podařilo získat při vyklízení bytu v Teplicích tento gravitační nůž. Po mechanické stránce je funkční, bohužel má ulomenou špičku. Rád bych čepel opravil, ale nechci nůž roznýtovat. Myslíte že by se dal navařit chybějící materiál na čepel a vybrousit + vyleštit? (bez toho aby se roznýtoval) na spodní části pod očkem jsou bouchance někdo asi nůž použil jako kladivo. Pár důlků je i na střence. Jako zajímavost bych uvedl 3 pravidelné zářezy v horní části střenky (mohlo by to znamenat počet akcí, které prodělal původní majitel?) Předem děkuji za odpovědi. R.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
vencafxy

Uživatel

Zaregistrován:
11. 11. 2019

#69 11. 11. 2019, 18:31

ahoj leží mi doma gravitační nuž,rad bych kdy mi ho někdo ocenil,klidně se ho zbavím,kdyby mi nekddo nabídl odpovídající cenu,chybí mu jeddna pojistka,mám ji z aukra nahrubo vyřízlou prý stači dopilovat,ale do toho se mi nechce,nemám vzor.Ještě mám otvirák na konzervy,po Němcích,tež je k mání./nic nepropaguju,jen se toho chci zbavit/

Obrázky:

Profilový obrázek
stepe

Uživatel

Zaregistrován:
16. 6. 2016

#70 11. 11. 2019, 19:36

V desítkách odkazů na internetu jsou ceny příslušející k stavu fotek toho konkrétního nože uvedeny. Nikdo nemůže z vašich fotek vytušit, co je originál a co je novovýroba.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.