Zdravím,
vzhledem k tomu, že se bohužel nedá upravit název mého předchozího tématu rozhodl jsem se založit nové (abych stále nepřidával další a další a nečinil z fóra zmatek) do kterého budu postupně přidávat obrazy, které bych rád nabídl k prodeji a samozřejmě vás, drazí sběratelé, poprosil o jejich ohodnocení.
Momentálně procházím poměrně rozsáhlou sbírku a vzhledem k omezenému prostoru ale i pro zkvalitnění sbírky samotné si chci nechat pouze opravdu vyjímečné kousky.
Předem děkuji za Vaše reakce
Pro zatím je tu první akvarel signovaný M. Kučera 37. (vpravo dole)
Rozměry rámu jsou 44,5 x 36,5 cm
Rozměry kresby 34 x 27
předpokládám, že si povšimnete prasklého zasklení, to samozřejmě přiznávám a rád bych podotkl, že kresba tím není nijak poškozena, přesto bych rád nechal nové zasklení až na příštím majiteli.

Ja toho Kučeru proste "milujem" :-)
Tu v tejto téme je o ňom nejaká zmienka. https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/m-kucera-2-obrazy_post_-157369#post157369

Tu bol napr. predaný jeden olej na plátne http://www.papilio.cz/cz/archiv.php?aukce=a31&pol=11281

Tož, ovšem počítejte, že tady tu svou "privátní prodejní galerii" vystavíte nemilosrdné objektivní kritice😋
Kučera není špatný autor, ale chtít za akvarel daného rozměru a s danou tragickou úrovní adjustace 2000 Kč je hodně "odvážné"... Případný kupec bude muset investovat ještě nějakou tu korunu na nové sklo a zarámování.
Za podobné peníze se dá koupit někde v menší aukci Kučerovo dílko srovnatelného rozměru, ovšem nikoliv pouhý akvarel, ale olejomalba... A s nenakřáplým sklem😃 A na Aukru ještě za výrazně nižší sumu...

Dobrá, určitě se kritice nebráním, odhad jsem neměl, ale přiznám se tato částka mi byla nabízena překupníkem, proto jsem se samozřejmě obrátil sem, aby bylo možné stanovit "rozumnou" cenu :-)
Nabídkám se nebráním, to byla čistě úvaha, pokud ho někdo chce stačí se ozvat a nabídnout rozumnou cenu...🙂
Za kritiku děkuji, přiznám se, že jsem přestřelil :-)

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.