Tak touto analýzou mé osoby, která je ovšem absolutně mimo mísu, jste mně docela pobavil, až mám slzy v očích od smíchu. Vážně díky za skvělý vtip.😁
Podstatu mých předchozích příspěvků jste ani trochu nepochopil. Ale tomu se nedivím a nemám vám to za zlé, protože co člověk, to jiný názor a jiný pohled na svět.
Jen si nemyslím, že je potřeba někoho pro odlišné vnímání dění okolo nás takhle ponižovat, jak jste se o to pokusil výše😞
Vždyť z různosti názorů se rodí poznání...
(a to si prosím zapište za uši😃 )
Co se týče mého nicku, Serge Nubret je pro mně vzorem tělesného rozvoje. Jsem rád, že jsem svým nickem mohl vnést povědomí o tomto člověku mezi ostatní uživatele těchto stránek. Předpokládám, že předtím, než se někteří ze zvědavosti podívali na internet, kdo je to zač, tak ho tady asi nikdo neznal, byť se jedná o představitele zlaté éry bodybuildingu, který si získal obdiv především díky své dokonalé symetrii spojené se záviděníhodným obejmovým rozvojem...😎
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4

Co se týče mého nicku, Serge Nubret je pro mně vzorem tělesného rozvoje. Jsem rád, že jsem svým nickem mohl vnést povědomí o tomto člověku mezi ostatní uživatele těchto stránek. Předpokládám, že předtím, než se někteří ze zvědavosti podívali na internet, kdo je to zač, tak ho tady asi nikdo neznal, byť se jedná o představitele zlaté éry bodybuildingu, který si získal obdiv především díky své dokonalé symetrii spojené se záviděníhodným obejmovým rozvojem...😎
Tož zaplať pánbůh, že si nedáte si do nicku PánBůh, coby vzor dokonalého všestranného rozvoje představitele zlaté éry feudalismu, který si získal obdiv především díky dokonalé symetrii jedinečného duchovního spiritualismu spojeného se záviděníhodným pozemkovým a nemovitostním rozvojem...

:-) trošku Jardové na písečku, co myslíte, pánové? :-)
Wjem: ta signatura opravdu čitelná není ať se to vyfotí, naskenuje, změní barevné spektrum, saturace barev, dokonce jsem zkoušel v Illustratoru převést signaturu na vektor😉 nic se z toho nevyloupne...signatura není rozluštitelná. Jinak plátno bylo dost "prasácky" napnuté sponkami a tak dále, a tak dále. Opravdu nejsem sadomasochista, co by dílo známého malíře poničil jen tak z legrace. Navíc nevím jak to vypadá na fotkách, ale jedná se spíš o dílko někoho, kdo chtěl mít líbivý holandský kýč pro turisty (tomu by odpovídal i způsob získání).
Pokud bych Vás ale mohl poprosit, mohl byste se podívat na tu grafiku v předchozím příspěvku? Ta mě momentálně pálí o moc více. Předem děkuji🙂

Tak ses wjeme pěkně ukázal, jak nízko dokážeš klesnout.
Nedjříve tady pěstičkou vztekle boucháš do mně, pak se drze otíráš o Nubreta a nakonec bezostyšně vezmeš do huby i Boha. No, to je pěkný pan učitel...😞

Tak třeba já jsem jméno Serge Nubret nikdy předtím neslyšel. Jeho životopis mě zaujal tak, že když jsem pak viděl jeho fotku na obálce časopisu, přečetl jsem si o něm celý článek, kde psali i o jeho tréninku a stravování, což je dost zajímavé. Byl to asi dobrý člověk a svůj život prožil naplno.

dědek napsal/a:
Tak třeba já jsem jméno Serge Nubret nikdy předtím neslyšel. Jeho životopis mě zaujal tak, že když jsem pak viděl jeho fotku na obálce časopisu, přečetl jsem si o něm celý článek, kde psali i o jeho tréninku a stravování, což je dost zajímavé. Byl to asi dobrý člověk a svůj život prožil naplno.
Máte na mysli vydání časopisu Svět kulturistiky 4/12, jehož fotografii jste umístil v námětech a připomínkách v obrázcích? Určitě si ho vyhledám v knihovním archivu. Já normálně na časopisy moc nedám, raději čerpám z kvalitních knih, ale když to zaujalo i vás, který se předpokládám o bodybuliding normálně nezajímáte, tak to už je co říct. Tak díky za dobrý tip.😃
Infinitimu se omlouvám za narušení jeho sbírky😎

Ten nápis vpravo dole pod keřem, není to taky podpis. Taky je za tím 73. Zkuste i jeho detail, třeba bude čitelnější.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.