Ze své sbírky nabízím k prodeji tohoto zřídka se vyskytujícího autora. Josef Hutary (1842 - 1890), žák Pražské akademie, žák a později i osobní přítel Jaroslava Čermáka (vice viz. Toman - v příloze níže). Jedná se o olej na plátně které je fixováno na dřevěnou desku, rozměr samotné malby 50 x 40 cm. Obraz dle znaleckého posudku datován k roku 1867, nebo později, podle historické scény která zobrazuje korunovaci Alžběty Bavorské (Sisi) na uherskou královnu. Obraz nabízím za 30.000 Kč (výrazně nižší částka než je odhad). V ceně je zahrnut i mnohastránkový znalecký posudek. Nabídka je platná do konce ledna (poté nabídnu obraz nějaké aukční síni), případně do vyprodání zásob 😁 V případě zájmu mne kontaktujte na : kinhorma71@seznam.cz
Obrázky:

Když jsem prodával obraz já, tak jsi měl také názor na viditelnost obrazu.. 😉

Jojo, fotograf nejsem a tvého postřehu si cením. Jsme v demokracii, můžu mít názor na cokoliv, i když není lichotivý. To že ho paní prodává, tak musí občas počítat s reakcí.Jsme na fóru a ne v inzerci. I k mému prodávané u obrazu se mohli všichni vyjádřit.

http://www.signaturymaliru.cz/topic.php?id=1663
Dle meho to Huttary neni. To ze ma obraz posudek je irelevantni.

Ten obraz je takový , jakoby bez šťávy. Vůbec se mi nelíbí, nic z něj nevyzařuje, co by mne zaujalo. Kdybych ho viděl v bazaru, tak bych kolem něj prošel bez povšimnutí. Je to takové ploché, jako kulisa v divadle.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.