Moderátoři: smith, Wjem

Profilový obrázek
packa

Uživatel

Zaregistrován:
13. 8. 2016

#11 3. 1. 2019, 14:08

Anoooo, světoznámá spisovatelka Pansymarie opět v akci 😁 😁

Profilový obrázek
packa

Uživatel

Zaregistrován:
13. 8. 2016

#12 3. 1. 2019, 14:09

To bude tentokrát detektivka - kam se poděla Sisi?! 😁

Profilový obrázek
Anitra71

Uživatel

Zaregistrován:
23. 8. 2018

#13 3. 1. 2019, 15:10

Pro Lachtana dle kterého je obraz plochý jako kulisa. Toto (viz. příloha) je obraz vystavený (a ověřený) v Aukční síni. Ten Vám plochý nepřipadá 😋 ??
Pro ostatní: od koho by jste si představovali posudek ? Snad ne od Dr. Zachaře??
Ten ho dá úplně na vše, i na evidentní falsa, a všichni si z jeho posudků sedají na zadek😁 Ale dobře uděláme to takto. Prosím všechny "chytrolíny" aby mi doporučili, nějakého, dle nich důvěryhodného, znalce a já nechám zpracovat posudek i u něj. Jen proto abych jim dokázal jak tomu nerozumějí😁 😁 😁

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

#14 3. 1. 2019, 15:49

Na mne se nezlob já fakt do toho nemám co kafrat, protože nejsem znalec obrazů. Jen přemýšlím proč je ten malíř tak ceněný a čím je vyjímečný, protože i ten druhý obraz mi připadá takový tuctový. Ale jak jsem psal , jsem fakt laik a nemůžu to odborně posoudit. Jo a mám pocit, že si všichni myslí o tom posudku, že je od toho Z, ale možná jsem je blbě pochopil...

Profilový obrázek
floodland

Uživatel

Zaregistrován:
23. 4. 2012

#15 3. 1. 2019, 16:18

Problém je v tom, že všichni "chytrolíni" vam tady říkají jen to, co asi nechcete slyšet. Toto nemaloval Josef Huttary. Proto Vám ani žádného důvěryhodného znalce nemůžeme doporučit. Ze jste si vybral Zachaře v sukni, je bohužel Váš problém a Vaše vyhozené peníze.

Profilový obrázek
floodland

Uživatel

Zaregistrován:
23. 4. 2012

#16 3. 1. 2019, 16:22

a jenom perlička pro obdivovatele mistra Zachaře.

https://www.galerie-art-praha.cz/detail-polozky/201-potok-v-lese-220

I pravost obrazu neznámého autora se dá ověřit....

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#17 3. 1. 2019, 16:30
Pro Lachtana dle kterého je obraz plochý jako kulisa. Toto (viz. příloha) je obraz vystavený (a ověřený) v Aukční síni. Ten Vám plochý nepřipadá 😋 ?? Pro ostatní: od koho by jste si představovali posudek ? Snad ne od Dr. Zachaře?? Ten ho dá úplně na vše, i na evidentní falsa, a všichni si z jeho posudků sedají na zadek😁 Ale dobře uděláme to takto. Prosím všechny "chytrolíny" aby mi doporučili, nějakého, dle nich důvěryhodného, znalce a já nechám zpracovat posudek i u něj. Jen proto abych jim dokázal jak tomu nerozumějí😁 😁 😁 Obrázky: ...

Pěkný výrazně sytě barvitý obraz, důmyslně zvýrazňující malovanou postavu, pozadí mi připadá zaměrně jakoby druhořadě provedeno. ..
Celkově krásný obraz, zručného a zkušeného malíře,na rozdíl od prvního obrazu, opravdu jak již zaznělo kulísálni ,ne pěkný obraz, možná stejný autor,ale tvz. nepovedené dílo.

Omlouvám se za reakci, dalšího amatéra,milujícího krásné a zajimave věci.

Profilový obrázek
packa

Uživatel

Zaregistrován:
13. 8. 2016

#18 3. 1. 2019, 16:33
Na mne se nezlob já fakt do toho nemám co kafrat, protože nejsem znalec obrazů. Jen přemýšlím proč je ten malíř tak ceněný a čím je vyjímečný, protože i ten druhý obraz mi připadá takový tuctový. Ale jak jsem psal , jsem fakt laik a nemůžu to odborně posoudit. Jo a mám pocit, že si všichni myslí o tom posudku, že je od toho Z, ale možná jsem je blbě pochopil...

To jste pochopil blbě, Zachař je až druhá nejvyšší autorita 😉 Vrcholem je madam Pansymarie, která má údajné úřední!!! kulaté razítko vyzdobené maceškou 🙄

Zmiňovaný posudek:

...a poslední připomínka - Císařovna Sisi byla vyhlášená a superštíhlá krasavice.
Pokud to, co je na obraze je vůbec "žena s dítětem", pak je to spíš Marie Terezie na uherském dvoře.

Profilový obrázek
Ander

Uživatel

Zaregistrován:
11. 3. 2009

#19 3. 1. 2019, 16:49

Tak, tak ...
Náhodná podobnost ? 😉

Malovaný ostrostřelecký terč ze sbírek Muzea Jindřichohradecka.

Obrázky:

˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#20 3. 1. 2019, 16:57

No vida....a jsme doma, stejný motiv,ale jiná panovnice😲 ....jak jse to mohlo takto skomolit🙂

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.