Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#14071 27. 3. 2012, 07:50

Videl si už bieleho slona?
Nie! Tak veľa nepijem...

🙄 Moja žena je takmer blondínka...
Akože takmer? Buď, alebo nie je!
Nó... ona je v podstate bruneta, no je veľmi hlúpa...

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#14072 28. 3. 2012, 07:31

“Drahoušku, oženil jsi se se mnou pro můj hezký obličej
nebo pro moje krásné tělo”
????????????????????????????????????
“Pro Tvůj smysl pro humor”

Profilový obrázek
Bigger

Uživatel

Zaregistrován:
12. 2. 2010

#14073 28. 3. 2012, 08:35
“Drahoušku, oženil jsi se se mnou pro můj hezký obličej nebo pro moje krásné tělo” ???????????????????????????????????? “Pro Tvůj smysl pro humor”

O humoru jsme se včera tak nějak bavili, když jsme doma probírali nadcházející akci kde co a jak, tak jsem oznámil, že v pátek po obědě jdu na místo srazu čekat na přijíždějící a vrátím se domů až v neděli večer...po akci..........musím se přeci o ty svoje lidičky postarat........a paní Biggerová mi jen řekla.....to jsou ale vtipy.....Drahá....nejsou!😎 😈

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#14074 28. 3. 2012, 09:28

Mišova suseda kúpila v Baumaxe skriňu. Takú skladaciu. Dostanete krabicu a v nej dosky, skrutky a návod. Podľa toho si potom doma skriňu poskladáte. Susedka si nevedela poradiť, tak zavolala Miša aby jej pomohol. Chcela to stihnúť, kým sa jej manžel vráti z práce - aby ho prekvapila.
Ale nedarilo sa im. Poskladali skriňu, postavili ju k stene, vtom prešla popod oknami električka a skriňa sa rozpadla. Nakoniec Mišo, celý zúfalý, spotený, polovyzlečený hovorí susede:
Vieš čo? Zrada bude niekde vo vnútri. Zložíme to ešte raz, ja vleziem do vnútra, počkám na električku a zistím čo sa deje.
Tak sa aj stalo. Mišo vliezol do skrine a čakal. Namiesto električky však prišiel susedkin manžel. Vidí svoju ženušku spotenú, polovyzlečenú a riadne vyplašenú. Zbadal i skriňu, pojal podozrenie a tak ju rázne otvoril.
Ty tu čo robíš? - zrúkol na spoteného, polovyzlečeného a trasúceho sa Miša.
Nebudeš mi veriť, - koktá Mišo - ale čakám na električku.

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#14075 28. 3. 2012, 10:10

Starý ODoherty žil na samotě jen se svým psem ale jednoho dne jeho Heryk pošel a tak se vydal za svým knězem, požádat ho zda by za něho nesloužil mši.
“Zbláznil jsi se?” obořil se na něj kněz “Katolická církev neslouží mše za zvířata”. Pak se mu ale starého muže zželelo a povídá: “Tady za rohem je kostel Baptistů, ti věří v bůhví co, skus se zeptat tam”. Starý ODoherty celý vděčný: “Děkuju velebnosti a myslíte že 5000 liber bude na takovou mši stačit?” Kněz jen vykulí oči “Pět tisíc? Panenko Maria proč jsi neřekl hned že Tvůj pejsek byl katolík?”

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#14076 29. 3. 2012, 11:38

Ako naučíte sliepku štekať?
Keď sa s ňou oženíte.

Profilový obrázek
nerva81

Uživatel

Zaregistrován:
7. 6. 2007

#14077 29. 3. 2012, 12:25

Dneska jsem koukal do nabidky knihkupectvi a zaujal me novy titul od Charlese Bukowskiho - Odbarvená píča. Bylo by zajímavé vejít do prodejny a pohledné slečny za pultem se zeptat: "Slečno máte novou Odbarvenou píču?"

Byl bych zvědavý na reakci... :-)

http://www.kosmas.cz/knihy/161753/odbarvena-pica-a-white-pussy/

Pecunia non olet
http://moneta-augusta.net/

Profilový obrázek
Axxxxis

Uživatel

Zaregistrován:
5. 1. 2009

#14078 29. 3. 2012, 14:34

Muž pokročilého věku byl pozván ke svým starým přátelům jednoho dne na večeři.
Udělalo na něj velký dojem, jak jeho přítel, kdykoli se obrátil s něčím na svoji manželku,
oslovoval ji: miláčku, drahoušku, zlatíčko, má lásko, milá a podobně.
Pár žil ve společném manželství už téměř 70 let a bylo z toho jasné, že jsou stále do sebe velmi zamilovaní. Když manželka odešela z jídelny do obýváku, muž se naklonil k hostiteli a řekl.
"Myslím si že je báječné, že po všech těch letech stále oslovuješ svoji manželku těmi zamilovanými jmény".
Hostitel svěsil hlavu. Musím ti říct pravdu, řekl, její jméno mi nějak vyklouzlo z paměti už před 10 lety, a k smrti se bojím zeptat té nevrlé staré nabručené krávy jak se jmenuje.

jeden z mých koníčků filatelie a známky :)

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#14079 30. 3. 2012, 13:15

Človek s jednými hodinkami vie koľko je hodín. Človek s dvoma hodinkami si nie je istý.

Ak chceš spoznať nedostatky dievčaťa, pochváľ ju pred jej kamarátkami.😉

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#14080 30. 3. 2012, 15:51

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.