Telefonuje americký prezident s našim prezidentom. Ten náš sa pýta:
Ako sa máš Barak?
Oj, zle Ivko, zle!
A čože sa deje?
Rejtingy padajú, deficit sa zvyšuje... V Iraku sme to úplne posrali. Nikto nás vo svete nemá rád...
Neboj sa Barak! Vieš, život je ako tá "zebra" na prechode cez ulicu, čierna čiara sa strieda s bielou. Raz bude aj na tvojej ulici sviatok...
O dva mesiace zase telefonuje americký prezident s našim prezidentom. Ten náš sa zase pýta:
Ako sa máš Barak? Je tá moja teória "zebry" pravdivá?
Absolútne pravdivá Ivko! Absolútne!! To čo som ti minule rozprával bola tá biela čiara...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Dobře!

Za vlády ČSSD volá US prezident Paroubkovi a v závěru debaty mu říká, že to není tak zlé, že ho z celých států nemá rádo jen 10 milionů lidí, Paroubek se zamyslí(je-li tato činnost u politika možná?!) a odpoví: Tak to jsme na tom asi tak stejně...😈
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Svätý Peter sa rozhodne zistiť ako sa bratislavskí vysokoškoláci pripravujú na skúšky. Poverí nejakého anjela aby to preskúmal.
Mesiac pred skúškami anjel hlási:
Medici sa učia, právnici a ekonómovia chľastajú.
Týždeň pred skúškami anjel hlási:
Medici si opakujú látku, právnici začínajú čítať skriptá a ekonómovia chľastajú.
Večer pred skúškami anjel hlási:
Medici sú už naučení, právnici ako-tak dočítali skriptá a ekonómovia sa modlia.
Vravíš, že sa modlia. - so záujmom poznamenáva Svätý Peter - Tak to im pomôžeme...

Vaša dcéra je papuľnatá a odvráva. - napíše učiteľka do žiackej knižky.
To má po matke. Zmlátil som obe. - číta učiteľka otcovu odpoveď.
Aký je rozdiel medzi blondínkou a zubnou kefkou?
Zubnú kefku si navzájom nepožičiavame.

tak se me zda, ze me zase neprisly NL, uz je ma nekdo doma? postou myslim, ne protekcne jak vsichni kolem mne :/

Listy mi prisly vcera...
Pecunia non olet
http://moneta-augusta.net/
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.