No ještě že se ta paní nevěnuje čištění mincí....to by dopadlo 😃
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/276799-seniorka-na-vlastni-pest-zrestaurovala-fresku-vznikla-mazanice.html

Kucera, Kekule : dík za reakce. Vím, že to je jen kousek od sebe, ale rád bych věděl, kde skutečně byla.
Jsem teprve na začátku přepisování poznámek o Šlicích do databáze, takže třeba pak narazím na něco dál. Ale zaráží mně, jak všichni automaticky berou mincovnu Planou u Mar.Lázní, ale co když byla mincovna v Chodové Plané?😆
Je to jenom taková nepodstatná kravina, ale červ hlodá. Proto hledám informace.😆 Je mi jasný, že asi nic nezjistím. Když bude nejhůř, pošlu dotaz přímo na obec, a uvidíme.

Britská BBC se rozhodne, že natočí televizní show, kde dokáží, že blondýny nejsou tak pitomý, jak se o nich říká. Sezvou do studia uznávané psychologické a jiné kapacity, které sepíší speciální test inteligence na který vybrané blondýny živě odpovídají. Dopadne to katastrofou a tak přistoupí k improvizaci a vymyslí si pár otázek, kterými se snaží zachránit situaci blondýn.
"Za a) kolik je 4 na druhou?"
Blondýna: "Sedmnáct!"
"Ale to je špatně."
Ostatní blondýny vyrovnané na galerii to bedlivě pozorují a všechny unisono svorně halasí "Dejte jí šanci!!!"
Tak to zkusíme znovu, říká kapacita.
"Kolik je 3 plus 5?"
Bloncka: "Dvacet."
"Ale to je zase špatně!"
A ostatní blondýny "Dejte jí šanci, dejte jí šanci!!!"
"Tak do třetice všeho dobrého. Kolik je 1 plus 1?"
Blondýna: "2!"
A ostatní blondýny: "Dejte jí šanci, dejte jí šanci!!!" 😃
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Chcel by som sa opýtať taku banálnu vec. Katalog Novotný 2 halier 1923 bolo vyrazených 2 700 000 ks alebo len 270 000ks? Píše tam, že 2 700 a hore 1000ks tak nevem či to k tomu mam pridať alebo už neviem. Je to važne banalne prepačte,ale potrebujem to vedieť na isto. vdaka
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.